Toen ik voor het eerst op eigen benen kwam te staan was een van de dingen waar ik het meest naar uit keek om eindelijk te kunnen eten waar ik zin in had. Na jarenlang altijd gegeten te hebben wat de pot schafte, was ik er nu helemaal klaar voor om alleen nog maar de dingen te eten waar ik zin in had. In het begin probeerde ik nog heel erg hard om altijd een goede en gezonde maaltijd op tafel te zetten, maar als je zelf ook student bent geweest, dan weet je dat dit toch niet altijd even makkelijk is. Al snel at ik voornamelijk snacks en heel veel gezonde voeding kwam er niet meer in. Ik kwam dan ook al snel de nodige kilo’s aan. Dit vond ik in die tijd nog niet zo heel erg. Ik was behoorlijk actief gedurende mijn studententijd dus de hoeveelheid kilo’s die ik aankwam viel eigenlijk nog wel mee. Dit veranderde echter toen ik mijn eerste baan kreeg. Ik ging van de hele dag van hot naar her rennen ineens naar de hele dag zitten. Aan het einde van de dag sleepte ik me dan uitgeput naar het treinstation waar ik het vrijwel nooit kon laten om allerlei snacks te kopen en deze in de rit naar huis op te eten. Dit was natuurlijk niet goed voor mijn figuur! Al snel kwam ik zoveel aan dat mensen er zelfs opmerkingen over gingen maken en toen wist ik wel dat er iets moest veranderen. Dat was dan ook het moment dat ik de hulp van de voedingscoach De Menu Coach heb ingeschakeld.

  • Kickstart
  • Detox
  • Sportvasten

Op de website van DeMenuCoach.nl kun je verschillende soorten programma’s vinden waarmee zij jou kan helpen. Van het volgen van de kickstart tot een detox en zelfs sportvasten, het kan allemaal geregeld worden door deze voedingscoach. Het fijne van de aanpak van Erica is dat zij iedereen persoonlijk benadert. Tenslotte is ieder lichaam uniek. Wat voor de een fantastisch kan helpen, is voor de ander juist een drama. De voedingscoach maakt dan ook een plan voor jou dat perfect bij jouw lichaam en levensstijl past.

De hulp van de voedingscoach

Toen ik eenmaal had besloten om de hulp van de voedingscoach in te schakelen ging het eigenlijk heel erg snel. Ik had eerder online wel eens een snelle blik geworpen op de vele diëten die er allemaal zijn, maar nadat ik meerdere vriendinnen op dit gebied had zien falen, dacht ik niet dat dit nu de beste manier was om mijn doel te bereiken. En dus koos ik er dan ook voor om te gaan voor de hulp van de voedingscoach en ik had geen betere keuze kunnen maken op dit gebied. De voedingscoach Erica weet namelijk precies waar ze het over heeft en waar ik voornamelijk van onder de indruk was is de persoonlijke benadering die zij hiervoor kiest. Niemand krijgt hetzelfde voedingsplan. Dit ziet er voor iedereen anders uit en is op jouw persoonlijke situatie afgestemd. Ideaal dus!

Krijg jouw voedingsmenu

Wil jij ook wat kilo’s afvallen of juist een gezondere levensstijl beginnen? Dan kan ik je absoluut aanraden om dit samen met de voedingscoach te doen. Het is soms lastig om zelf te bepalen wat je nu het beste op dit gebied kan doen, maar dankzij deze coach hoef je daar geen enkele moeite mee te hebben. Neem dus vandaag nog contact met haar op en ontdek zelf wat zij allemaal voor je kan doen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn