Heb jij een eigen bedrijf? Dan is het ontzettend handig om over archiefkasten te beschikken! Je hebt immers altijd te maken met het moeten opbergen van diverse zaken. In de eerste plaats kun je dan natuurlijk denken aan de administratie van je bedrijf. Je moet facturen, bonnetjes, belastingaangiftes en nog veel meer boekhoudkundige zaken een bepaald aantal jaren bewaren, zodat de belastingdienst het in kan zien en controleren. Nu kun je het natuurlijk gewoon op een plank in je kantoor zetten, maar dat ziet er vaak al snel wat rommelig en onoverzichtelijk uit. Je hoeft bovendien niet heel vaak bij je oude administratie, dus kun je het ook opbergen in archiefkasten. Deze beschikken over het algemeen over een schuifdeur of roldeur, waardoor je alles aan het zicht kunt onttrekken en zo dus netjes op kunt ruimen. Bovendien zorgt het afsluiten door middel van een deur ervoor dat alles ook zoveel mogelijk vrij blijft van stof en andere viezigheid. Moet je veel mapjes met documenten opbergen, dan kun je hiervoor ook een speciale hangmapkast aanschaffen, hierin kun je gemakkelijk bladeren door de verschillende mappen en zo snel vinden waar je naar op zoek bent. Voor het netjes en overzichtelijk houden van je administratie zijn archiefkasten dus echt ideale meubelstukken.

Archiefkasten voor meer toepassingen

Maar uiteraard kun je archiefkasten niet enkel maar inzetten voor het opbergen van je administratieve materialen. Er zijn nog veel meer zaken die je hierin op kunt bergen, om het zo allemaal netjes te houden. Denk dan in de eerste plaats aan zeken die je op het kantoor nodig hebt, zoals nietmachines en nietjes, kladblokken, lege mapjes en voorraden pennen. En ook printpapier kun je daarin goed bewaren, omdat de kast afgesloten wordt en het zo dus heel netjes blijft. Maar je kunt archiefkasten ook nog op heel andere plaatsen gebruiken. Wat dacht je van in een werkplaats, voor het schoon bewaren van de nodige materialen die je daar gebruikt? Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden en dat heeft ook te maken met de grote verscheidenheid die er het gebied van deze kast te krijgen is. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

  • roldeurkasten
  • draaideurkasten
  • schuifdeurkasten
  • tekenladekasten
  • hangmapkasten
  • brandkasten

Door deze grote verscheidenheid, is er voor iedere situatie eigenlijk wel een bijpassende archiefkast te vinden. Hierdoor worden archiefkasten ook al lang niet meer alleen gebruikt voor het netjes bewaren van archieven, maar voor nog heel veel zaken meer!

Gebruikt of nieuw bij Albeka

Ben je op zoek naar goede archiefkasten, dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Albeka! Zij bieden namelijk een heel ruime keus op dit gebied. Doordat zij de keus bieden uit heel veel verschillende modellen, kun je altijd wel een exemplaar vinden dat helemaal past bij jouw wensen. Uiteraard zijn de diverse modellen ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, zodat ze ook wat dat betreft goed bij jouw situatie passen. Het fijne van winkelen bij Albeka is dat zij de keus bieden uit zowel nieuwe archiefkasten, als gebruikte exemplaren. Uiteraard zijn deze laatste exemplaren van een prima kwaliteit, zodat je ze rustig nog vele jaren kunt gebruiken! Het grote verschil is de prijs, want hoewel de prijzen bij Albeka al scherp liggen, zijn die voor de gebruikte artikelen nog vele malen scherper! Zo kun je dus ook met een wat kleiner budget prima bij hen terecht voor de aankoop van de nodige kasten voor jouw kantoor of werkplaats. Wat je ook zoekt, je zult het zeker bij hen kunnen vinden! Neem dus gerust eens een kijkje op hun website, je zult zien dat ze ook voor jou geschikte archiefkasten in het assortiment hebben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn