Afgelopen jaar ontdekt ik de webshop BDSM producten. Mijn partner en ik waren al een tijdje ingedut wat betreft ons seksleven en we waren op zoek naar een nieuwe impuls. Na wat googlen kwam ik al snel terecht bij BDSM. Ik wist niet waar ik terecht kwam; zoveel inspiratie voor zowel mannen als vrouwen. Dit moest het zijn, dacht ik bij mezelf. De uitkomst voor ons saaie seksleven. Mijn partner was ook enthousiast toen hij het ruime assortiment aan speeltjes zag. Van kunstvagina’s tot vibratie eitjes en dildo’s. Echter kwamen we beide tot de ontdekking dat we wel houden van een beetje kinky rollenspellen. De BDSM zweep was voor ons echt een uitkomst. We hebben direct de volgende zwepen aangeschaft:

  • Het mini zweepje met leren stroken
  • De siliconen peddel
  • Een afsluitbare bal gag van leer
  • En een aluminium / siliconen paddle en ballbuster basher

Type BDSM zweep

Het was even lastig kiezen, want we hadden beide geen ervaring met het gebruik van een zweep in de slaapkamer. Het was erg plezierig dat de webshop van BDSM goede informatie verschaft over de mogelijkheden en het gebruik. We hebben dus een aantal tips meegenomen, zoals het goed coördineren van de zweep. Het is namelijk lastiger dan je denkt om de zweep op de juist plek terecht te laten komen. Gelukkig bevatten bijna alle zwepen een lus waardoor de veiligheid is verzekerd tot een bepaalde hoogte. Ook hebben alle zwepen een vrij lange steel waardoor deze makkelijk in gebruik is. Onze favoriete BDSM zweep is toch wel het mini zweepje. Deze gebruiken we meer om elkaar te plagen, soms zelfs buiten de slaapkamer. Het voordeel aan deze BDSM zweep is dat deze uitermate veilig is. Hij laat totaal geen sporen achter op de huid. Het stimuleert de huid op een prettige manier, bijna kietelachtig. Een ander favoriete BDSM zweep is de siliconen peddel. Het gebruik hiervan komt echter iets nauwer. Het is een soort stok van siliconen, dus het materiaal is relatief nog zacht. Toch kan het behoorlijke indrukken achterlaten op de huid. Dus wees voorzichtig hiermee. Deze is wellicht vergelijkbaar met de dubbellaagse leren zweep of flogger. Ook al hebben we deze niet zelf aangeschaft, vrienden van ons vertelden hierover. Zij waarschuwden ons dat deze een stevige afdruk kan achterlaten. Wij hebben ontdekt dat we heel erg van afwisseling houden. Dit om het spannend en onverwacht te houden in de slaapkamer. Aangezien ons intieme leven een extra boost kon gebruiken is de variatie aan mogelijkheden een mooie uitkomst. Dat is echt het voordeel aan de webshop van BDSM: de variaties en opties zijn eindeloos.

Kwaliteit BDSM en het product

We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het materiaal van de zweep. De BDSM zweep gaat toch al een jaar mee en het is niet zo dat we voorzichtig zijn met het product. Alle zwepen die we in gebruik hebben zien er nog als nieuw uit. Verder ben ik ook uitermate tevreden over de service die BDSM biedt. Ik had over één product een vraag en ik ontving binnen een dag een reactie. Daarnaast was de bestelling dezelfde week nog in huis. En belangrijk te vermelden: de verpakking was zeer discreet. Geen enkele verwijzing naar het product is te vinden op de verpakking van de BDSM-producten.nl. Dus in die zin hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat je pakketje afgeleverd wordt bij de buren. Niks om je voor te schamen! Ik ontdekte laatst ook de extra korting die je kunt krijgen, indien je je aanmeldt voor de nieuwsbrief.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn