Voor een echt goed congres of een leuke seminar is het natuurlijk zeer belangrijk om een enerverende, ervaren en boeiende spreker te hebben. Voor organisatoren van dit soort evenementen hebben wij goed nieuws want bij ons bedrijf Quality Bookings kunt u zeer veel mensen boeken als spreker voor uw evenement. Niet alleen hebben wij serieuze sprekers die u echt aan het denken kunnen zetten over een bepaald onderwerp, maar ook op het gebied van komedie en entertainment kunnen wij u zeer veel verschillende personen aanbieden. Wat uw doelgroep of doelstellingen ook zijn, voor een ieder hebben wij de juiste spreker in huis. Daarnaast is het zeer aan te raden om even contact met ons op te nemen voor tips en een bespreking van uw evenement. Wij kunnen u vaak een zeer goede en goed passende spreker aanbieden die past bij het doel dat u voor ogen heeft. Als u bijvoorbeeld een jong publiek wilt trekken dan hebben wij daar de juiste personen voor, terwijl wij ook voor puur zakelijke evenementen absoluut de juiste mensen aan u kunnen koppelen. Wij maken altijd een offerte op maat die uiteraard afhankelijk is van de spreker die u wilt boeken. Het is goed om te weten dat wij zeer schappelijke prijzen hanteren en u dus bij ons nooit teveel hoeft te betalen. Binnen elk budget hebben wij voor u de juiste spreker die met passie en veel kennis van zaken uw gasten kan verbazen en vermaken. Om er echt een congres of seminar om nooit te vergeten van te maken doet u er dus goed aan om eens te kijken welke mensen wij voor u in huis hebben. Wat voor doelgroep u ook wilt aanspreken en wat het onderwerp ook is, u kunt op ons rekenen omdat wij een zeer grote database hebben. Wij kunnen na overleg met u binnen 24 uur een offerte klaar hebben dus u weet altijd zeer snel waar u aan toe bent als u bij ons een spreker wilt boeken. Ook als iemand niet beschikbaar is op uw datum dan kunnen wij u helpen bij het vinden van een zeer goed alternatief. Wij helpen u graag en nemen dan ook alle tijd voor onze klanten.

Voor elk evenement de juiste spreker

Het is goed om te weten dat wij daadwerkelijk voor elk soort evenement de juiste spreker in huis hebben. Dit komt omdat wij met zeer veel bekende en ervaren sprekers contacten hebben en deze mensen voor u kunnen regelen. Daarnaast hebben wij ook 40 exclusieve sprekers onder contract staan die u nergens anders dan bij ons kunt boeken. Met zeer veel lezingen en presentaties in de tien jaar dat wij bestaan staan wij inmiddels aan de top van deze branche in Nederland. Veel grote multinationals, maar ook zeker wat kleinere bedrijven, ging u al voor en wij hebben hier altijd met succes mee samen gewerkt. Het is bovendien zeer handig dat u een vrijblijvende offerte bij ons kunt aanvragen. U zit dus nergens aan vast als u bij ons wilt informeren naar de prijs van een bepaalde spreker. Het is ook goed om te weten dat wij u in zeer veel verschillende onderwerpen kunnen voorzien van de juiste persoon of personen. Of het nou gaat om big data, gezondheidszorg, recht of duurzaamheid, in alle gevallen hebben wij de juiste mensen in huis om van uw evenement een onvergetelijke dag te maken. Wij regelen bovendien altijd direct contact tussen u en de door u geboekte spreker zodat u zelf nog bepaalde afspraken kunt maken en bepaalde wensen kunt doorgeven. Hierdoor is het dus zeer flexibel in te delen. Wij kunnen u onder andere de volgende grote namen bieden die u voor één of meerdere lezingen kunt inhuren:

  • Jan Kooijman
  • Jack Spijkerman
  • Marlies Dekkers
  • Tijl Beckand
  • Peter van der Vorst

Maar uiteraard hebben wij nog veel meer mensen beschikbaar die u bij ons kunt boeken. Wij kunnen u bovendien ook helpen als u op zoek bent naar personen die een presentatie of lezing kunnen geven op een wetenschappelijke wijze. Zoals u kunt opmaken uit al het voorgaande kunnen wij u zeer veel opties bieden en denken wij graag met u mee om zo samen de perfecte persoon te vinden voor uw evenement. Twijfel daarom niet maar bekijk vandaag nog onze site of neem direct contact op.

Dagvoorzitter en avondprogramma ook te boeken

Wij kunnen u naast een zeer geschikte spreker bovendien ook helpen bij het vinden van bijvoorbeeld een dagvoorzitter of voor invulling van een avondprogramma. Voor veel muzikale, creatieve of gezellige acts zit u bij ons namelijk ook zeker goed. Van zangers en zangeressen tot dansers en circusacts, ook dit kunnen wij u aanbieden. Een dagvoorzitter via ons bureau boeken is ook zeker mogelijk. Wij hebben contacten met veel verschillende mensen die hier ruime ervaring mee hebben en die er voor zorgen dat uw gehele evenement vlekkeloos zal verlopen. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om hier een cabaretier voor in te huren om er een wat luchtigere dag van te maken. Humor werkt vaak zeer goed op bepaalde soorten congressen en seminars dus ook dit kunnen wij u zeker aanraden. Voor een compleet overzicht kunt u uiteraard terecht op onze site maar u kunt ons ook meteen bellen of mailen met uw wensen en dan kunnen wij u een spreker voorstellen. Wij helpen u graag!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn