Bent u opzoek naar gordijnen? Dan bent u bij raamdecoratie.com aan het juiste adres. De gordijnen van raamdecoratie.com zijn in vele soorten en maten te verkrijgen. Een gordijn is een stof dat vaak met de naaimachine wordt bewerkt en voor een raam geplaatst kan worden. Dit zorgt ervoor om de lichtinval en/of privacy in huis zelf te bepalen. Daarnaast worden gordijnen ook geplaatst om sfeer te creëren in een huis. De meeste gordijnen worden aan een gordijnrails gemonteerd. Er bestaan ook gordijnen die al voorzien zijn van ringen, deze kunnen aan een gordijnroede geplaatst worden. Gordijnen van raamdecoratie.com zijn sfeermakers voor in huis en maken jouw interieur helemaal af. Een gordijn zorgt voor ruimte en geeft meer warmte aan je interieur, maar ook demping van het geluid.

Collectie

De gordijnen van raamdecoratie.com zijn dus echte sfeermakers. De collectie gordijnen bestaat uit vitrages, inbetweens en overgordijnen. Het is mogelijk om met verschillende stoffen zelf te bepalen in welke mate de lichtinval en het zicht beperkt moet worden. Er zijn verschillende soorten gordijnen van raamdecoratie.com:

  • Rolgordijnen: rolgordijnen zijn de meest populaire raamdecoraties. Deze zijn leverbaar in diverse stoffen: transparant, lichtdoorlatend, verduisterend en screen. De rolgordijnen kunnen ook op maat worden gemaakt.
  • Dakraam: raamdecoratie.com biedt rolgordijnen voor de dakramen van Velux.
  • Duo rolgordijnen: dit is een rolgordijn die bestaat uit twee stoflagen. Deze beschikken over lichtdoorlatende en zeer transparante banen. 
  • Vouwgordijnen: dit is een gordijn die bestaat uit een stof dat bij het omhooghalen wordt opgevouwen in plaats van opgerold. 
  • Jaloezieën: dit is een horizontale raamdecoratie met lamellen. Deze kan je instellen op gewenste lichtinval en doorkijk. 
  • Plisségordijnen: deze kenmerken zich door de plooien in het stof en hebben een soort harmonica effect. Je kan ze strak opvouwen maar ook helemaal uitvouwen en het hele raam bedekken.
  • Lamellen: deze zijn verticale stroken van stof of pvc die aan de rail worden geplaatst. de lamellen kunnen opzij geschoven worden en gedraaid worden.
  • Vtwonen: deze rolgordijnen worden gebruikt in het programma vtwonen.
  • Gordijnen: dit zijn verticale stroken stof waarmee de lichtinval in privacy bepaald kan worden.

Gordijnen

De gordijnen van raamdecoratie.com bestaat uit een collectie van vele verschillende stoffen. Elke stof heeft een eigen structuur en andere soort transparantie. Zo zijn er bijvoorbeeld vitrages. Dit is een dunne en transparante gordijnen stof die veel licht en minimale doorkijk toevoegen. Een inbetween is een stof dat tussen een vitrage en een overgordijn in zit. Een overgordijn is namelijk een stuk dichter van structuur en laten nagenoeg geen licht door. Er zijn ook soorten die helemaal verduisteren en dus geen licht door laten. Daarnaast zijn de gordijnen van raamdecoratie.com beschikbaar in verschillende structuren, van glad tot ruw.

De gordijnen van raamdecoratie.com zijn dus van uitstekende kwaliteit, in vele soorten en kleuren beschikbaar, voordelig en het bedrijf biedt een gratis en snelle levering. De op maat gekozen producten worden compleet op maat gemaakt en de kant en klare gordijnen worden direct uit de voorraad geleverd. 

Ben je nou opzoek naar sfeer in je woonkamer of verduistering van de slaapkamer? Met een gordijn van raamdecoratie.com vind je altijd wat. Voor het perfecte resultaat kan je ervoor kiezen om gordijnen te combineren met andere soorten raambekleding.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn