Camping de Berken is gelegen tussen Emmen en Groningen, in de buurt van Gasselte. Op deze camping in Drenthe kom je even helemaal tot rust. Je bent weg van de drukte van de grote stad en bevind je in de ongerepte natuur. De camping staat bekend om haar uitstekende service en prachtige kampeerplekken. Op hun website, http://www.campingdeberken.nl/kindvriendelijke-camping-drenthe/, vind je een interactieve plattegrond, waarop je precies kunt zien over welke voorzieningen de camping allemaal beschikt:

  • Eigen brasserie
  • Overdekte kinderspeelplaats
  • Dierenweide
  • Jeu de Boules baan

Heb je zin in een lekker hapje of een verkoelend drankje? Schuif dan aan bij Brasserie de Berken aan de noordkant van het park. Deze camping uit Drenthe serveert het lekkerste eten, tegen zeer betaalbare prijzen. Je kunt hier terecht voor een heerlijke lunch, maar ook voor een uitgebreid diner. Kom je met de hele familie? Zorg dan dat je op tijd reserveert. Zo weet je zeker dat je bij de Brasserie terecht kunt. Deze camping in Drenthe richt zich niet alleen op volwassen, maar ook heel bewust op kinderen. Dit merk je aan de overdekte kinderspeelplaats, waar jonge kinderen helemaal losgaan. Een grote hal, met daarin tientallen leuke speeltoestellen: wat wil een kind nog meer? Het betreden van de speelhal is op eigen risico; het is verstandig jonge kinderen persoonlijk te begeleiden. Kleine kinderen kijken bovendien hun ogen uit op de dierenweide. Een camping uit Drenthe kan hier natuurlijk niet zonder! Geniet samen met je zoon of dochter van tamme dieren die geen vlieg kwaad doen. In de dierenweide wonen geiten, konijnen en kippen. In de zomer is deze dierenweide de hele dag geopend, zodat je ook ’s avonds nog gezellig bij de dieren terecht kunt. De volwassen kunnen ook een spelletje spelen op de Jeu de Boules baan. Wie kan het beste gooien en heeft de meeste coördinatie? Op Camping de Berken in Drenthe ontdek je het antwoord!

Camping Drenthe; comfortplaatsen

Op Camping de Berken is het mogelijk om te kamperen in stijl. Deze camping in Drenthe is één van de weinige campings die beschikt over meerdere comfortplaatsen. In een comfortplaats heb je toegang tot allerlei moderne gemakken, waaronder eigen sanitair. Op je plek vind je dan een cabine, met daarin een privé douche, een eigen wastafel en een brandschoon toilet. Houd je van kamperen, maar ben je geen fan van gedeeld sanitair? Dan is dit je oplossing! Schoonmakers zorgen dat het sanitair altijd brandschoon is, zodat je altijd met een gerust gevoel de cabine kunt binnenstappen.  De camping uit Drenthe profiteert optimaal van haar ligging in een bosrijk gebied. Bij de receptie zijn wandelboekjes te krijgen en ook kun je fietsen huren om de omgeving wat beter te verkennen. Groningen en Emmen zijn beide uitstekend te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Wil je meer informatie over deze unieke camping in het noorden van ons land? Surf dan direct naar bovenstaande website en bekijk alle opties. Zorg dat je op tijd reserveert, anders bestaat de kans dat jouw favoriete plek al bezet is dit seizoen!

Speeltoestellen, zandbakken en schommels

De binnenspeelplaats is niet de enige plek waar kinderen kunnen spelen. Over de hele camping staan speeltoestellen verspreid. Bovendien zijn op vrijwel alle velden zandbakken en schommels te vinden. Heb je dus liever dat je kind bij je in de buurt blijft tijdens het spelen, dan is dat ook een prima optie. Uiteraard zijn alle toestellen gekeurd en veilig bevonden, zodat je kind zich niet zal zomaar zal bezeren. Voor een heerlijke vakantie op deze camping in Drenthe surf je direct naar bovenstaande site.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn