Wat te doen als je een iPhone 5s wilt kopen, maar je bankrekening is niet riant gevuld? Je kunt in dat geval kiezen voor een abonnement waar je een iPhone 5s bij krijgt. Maar het probleem is dat de abonnementen van nu vaak allemaal een iPhone 6 of 7 aanbieden. Daarnaast is het ook niet ideaal, want als er al een abonnement te vinden is met een iPhone 5s, dan moet je daar wel elke maand voor betalen. Dat is jammer, want je kunt net zo goed een SimOnly abonnement nemen en dan betaal je aanzienlijk minder. Maar dan moet je eerst dus wel die iPhone 5s kopen en dat was nu juist het hele probleem. Het is echter geen probleem, want er zijn mogelijkheden om een iPhone 5s te kopen voor relatief weinig geld. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een refurbished iPhone 5s. Een refurbished iPhone 5s is geen tweedehands telefoon, want refurbished wil zeggen dat de telefoon is nagekeken en dat gebrekkige onderdelen zijn vervangen. Een tweedehands telefoon koop je gewoon van iemand die de telefoon al heeft gebruikt. De telefoon is dus verder niet nagekeken. Een refurbished iPhone 5s die je bestelt bij swoop.nl, is op 20 punten nagekeken. Tevens krijg je op een refurbished iPhone 5s maar liefst 2 jaar garantie. Dus het is niet zo dat je een goedkope refurbished iPhone 5s koopt, dat deze na een x aantal dagen, weken of maanden kapot gaat en dat je dan alsnog je geld kwijt bent. Mocht er iets niet in orde zijn, dan kun je de telefoon langs één van de 5 winkels van Swoop brengen. Tevens kun je de telefoon opsturen. Als het probleem zich voordoet binnen de garantieperiode, dan wordt de telefoon opnieuw nagekeken en als het mogelijk is, dan wordt het probleem verholpen. Bij een tweedehands iPhone 5s heb je die garantie niet. Het kan best zijn dat een tweedehands iPhone 5s goedkoper is dan een refurbished iPhone 5s, maar als er iets met die tweedehands iPhone 5s gebeurt, dan ben je wel gewoon al je geld kwijt. Vanuit financieel perspectief en vanuit een garantieperspectief is een refurbished iPhone 5s een zeer goede keuze. Mocht je meer willen weten over de verschillende mogelijkheden met een refurbished iPhone 5s, dan kun je hieronder verder lezen of gewoon even een kijkje nemen op de website van swoop.nl.

Snel een goede refurbished iPhone 5s via swoop.nl

Als je wilt profiteren van de hoge kwaliteit van Apple zonder daar de volle prijs voor te betalen, dan ben je bij swoop.nl op het juiste adres. Via de website kun je verschillende refurbished telefoontoestellen kopen van Apple. Je kunt hier dus terecht voor een refurbished iPhone 5s, maar ook voor andere iPhone modellen zoals de iPhone 6 of 7. Tevens kun je zelf aangeven in welke conditie de telefoon verzonden moet worden. Je kunt kiezen voor de condities ‘goed’, ‘zeer goed’ en ‘als nieuw’. Een telefoon in de eerste categorie heeft vaak een krasje of iets dergelijks, maar is daardoor ook goedkoper. Een telefoon in de laatste categorie is iets duurder, maar is daardoor ook niet of nauwelijks van een nieuwe iPhone te onderscheiden.

De vele voordelen van Swoop.

Naast het feit dat je via Swoop goedkope iPhones kunt kopen, is het ook een webwinkel met een zeer goede service. Hierbij kun je onder andere denken aan:

  • Twee jaar garantie
  • Voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
  • Gratis verzending in Nederland én België
  • 5 winkels in Nederland

Daarnaast is het gemiddelde beoordelingscijfer maar liefst een 9.1.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn