Fietsen is natuurlijk heel erg fijn. Het geeft je een gevoel van vrijheid en als je gaat racefietsen, dan geeft het je ook een gevoel van snelheid. De wind snelt je tegemoet terwijl je je een weg naar voren baant. Er is weinig dat een fijner gevoel geeft dan met een hoge snelheid op een dun racefietsje over het asfalt racen. Maar als je inderdaad als een gestroomlijnde raket over dat asfalt wilt vliegen, dan moet je uiteraard wel de juiste fietskleding van Castelli dragen. Met een korte broek en een wapperend shirt verlies je natuurlijk veel snelheid. Daarnaast moet je niet alleen maar rekening houden met de snelheid. Het is ook gevaarlijk als je snel gaat fietsen. Een kleine inschattingsfout en je gaat al over de kop. Het is daarom erg belangrijk om je hoofd goed te beschermen met een fietshelm. Dit is eigenlijk altijd belangrijk. Ook als je niet heel hard gaat, dan nog kun je vallen en ook dan kun je op je hoofd vallen. Een harde klap op de hersenpan is nooit goed. Daarom is een helm in andere landen vaak verplicht. Maar omdat Nederlanders zulke experts zijn op de fiets, wordt het hier nog altijd vrijgelaten om een helm te dragen. Dat is uiteraard prima, maar als je gaat racen, vergeet dan niet om een helm te dragen. Zelfs de meest professionele wielrenners vallen af en toe. Je ziet ze vaak kermen in de berm met fikse wonden, maar door de helm is er met het hoofd vaak niets aan de hand. Schaafwonden genezen wel weer, maar hersenschade is vaak permanent. Dus als je fietskleding van Castelli gaat kopen, vergeet dan niet om ook een goede helm aan te schaffen. Tevens heb je een bril nodig. Deze is niet alleen handig om zonlicht te weren, maar ook insecten kunnen niet langer in je ogen vliegen als je een goede bril draagt die je ogen beschermt. Gelukkig kun je op bikeandtravel.nl alles kopen wat je nodig hebt. Je kunt hier terecht voor fietskleding en dus ook voor fietskleding van Castelli. Het Merk Castelli is wat betreft fietskleding echt een topmerk. Als je echt als een ware professional over het asfalt wilt vliegen, dan doe je er goed aan om fietskleding van Castelli te kopen.

De fietskleding van Castelli op bikeandtravel.nl

Zoals gezegd heb je nogal wat artikelen nodig als je van plan bent om te gaan fietsen. Het is dus ook belangrijk dat je alles kunt kopen wat je nodig hebt en dit doe je dan ook het liefste bij één winkel. Waarom zou je immers moeilijk doen en allerlei winkels gaan bezoeken, als je het allemaal gewoon bij bikeandtravel.nl kunt bestellen. Je kunt via deze website in ieder geval alle artikelen die je nodig hebt bestellen. Mocht je specifiek op zoek zijn naar fietskleding van Castelli, dan kun je in ieder geval de volgende artikelen kopen:

  • Shirts
  • Shorts
  • Mondiale bibshorts

Natuurlijk kun je op de site ook terecht voor andere topmerken. Je kunt bijvoorbeeld ook fietskleding kopen van merken zoals:

  • Sportful
  • Agu
  • GripGrab
  • Rogelli

Dus je hebt in ieder geval genoeg opties als je gaat winkelen bij bikeandtravel.nl. Of je nu fietskleding van Castelli of Rogelli wilt kopen, je vindt het allemaal op bikeandtravel.nl.

De verschillende betaalmogelijkheden

Bike and travel is een webwinkel en dat betekent dat je digitaal kunt betalen. Mocht je dus fietskleding van Castelli kopen, dan kun je op verschillende manieren betalen. De meest gangbare betaalmethoden zijn natuurlijk iDEAL en PayPal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn