Toen ik plannen had om mijn eigen bedrijf op te richten, wist ik natuurlijk dat een van de dingen die ik goed moest regelen het krijgen van een website was. Ik was er al snel achter dat ik een WordPress website wilde hebben, maar het was natuurlijk nog belangrijker om de juiste WordPress hosting daarbij te krijgen.

  • Niet te duur
  • Met een goede service
  • Betrouwbaar

Natuurlijk had ik de nodige eisen op dit gebied en het was voor mij erg belangrijk om dit allemaal bij hetzelfde bedrijf te vinden. Ik ben hier dan ook het internet voor opgegaan om het juiste bedrijf hiervoor te kunnen vinden. Zo kwam ik uiteindelijk terecht op de website van het bedrijf Terdis Webhosting. Hier bieden ze de WordPress hosting aan in verschillende pakketten, zilver, goud en platinum. Het zilver pakket van WordPress hosting wordt het vaakst voor gekozen en dit is voor een beginnende website ook een hele goede optie. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik hier uiteindelijk voor gekozen heb. Het kiezen van een goede WordPress hosting is echt heel belangrijk. Ik ken genoeg ondernemers die hier in eerste instantie niet de juiste keuze in maken en dat kan behoorlijk vervelend zijn. Je wilt natuurlijk dat je website het goed doet en dat je erop kunt vertrouwen dat iedereen hier naartoe kunt komen. Met de diensten op het gebied van WordPress hosting bij Terdis Webhosting zit je hiervoor zeker goed.

Meer dan alleen maar WordPress hosting

Het krijgen van de beste WordPress hosting was na het vinden van de website van het bedrijf Terdis Webhosting geen enkel probleem meer. Ze vinden het hier geweldig om een uitstekende service te krijgen. Ik was natuurlijk niet alleen op zoek naar goede WordPress hosting, ook wilde ik graag meer op dit gebied regelen. Zo kocht ik hier ook de juiste domeinnaam en regelde ik de hosting voor e-mail. Zo had ik in een keer alles bij elkaar om dit goed te regelen. Bij Terdis Webhosting is het geen enkel probleem om je te voorzien van een uitstekend advies op dit gebied en dat is dan ook precies wat ze bij mij gedaan hebben. Ik heb met een aantal medewerkers hierover gesproken en zij vonden het allemaal geen enkel probleem om mijn vragen te beantwoorden. Zo was het dus nog makkelijker om de juiste keuze te maken op dit gebied.

Goede en goedkope service

Waar ik vanaf het begin al zeker over was, was dat ik niet teveel wilde betalen voor de WordPress hosting. Gelukkig hebben ze hiervoor bij dit bedrijf een hele goede prijs. De kosten lopen natuurlijk van pakket tot pakket uiteen, maar je kunt er altijd op rekenen dat je een goede prijs zult betalen. Bij een uitgebreider pakket op het gebied van WordPress hosting kun je er natuurlijk vanuit gaan dat er ook meer inzit. Vaak heb je dit als beginnende ondernemer met een eigen WordPress website nog niet nodig. Je kunt dan heel erg makkelijk kiezen voor het zilver pakket. Is dit voor jou ook het geval? Dan kan ik je zeker aanraden om hiervoor naar de website van dit bedrijf toe te komen. Je vindt hier een hoop informatie over de verschillende pakketten die ze hier aanbieden. Ik heb zelf uiteraard alle informatie goed doorgenomen en ik kan jou ook zeker aanraden om dit ook te doen. Wil jij graag je domeinnaam verhuizen? Dan kan dat hier ook. Kijk voor de mogelijkheden op dit gebied gewoon eens op de website en ontdek het allemaal zelf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn