Het afgelopen jaar dacht ik regelmatig na over het kopen van een appartement. Ik ben vrijgezel, maar heb een goede baan en een goed inkomen. Ik huurde hiervoor altijd een appartement, omdat ik graag mijn ouders huis wilde verlaten. Destijds had ik nog niet het inkomen wat ik nu heb en huren was toen de beste keuze. Ik kon een kleine appartementje huren en hoefde daar niet veel voor te betalen. Door de lage huur heb ik veel geld kunnen sparen en dat wilde ik gebruiken voor het kopen van een appartement. Ik dacht altijd dat het lastig was om een huis, of appartement te kopen als je vrijgezel bent en stelde het daarom uit. Een paar maanden geleden kreeg ik een brief van mijn bank, met een uitnodiging om op gesprek te gaan over een hypotheek. Het leek mij verstandig om in te gaan op de uitnodiging, zodat ik meer kon leren over hypotheken. Het gesprek was erg leerzaam en ik kreeg een goed idee van hoeveel ik kon lenen. Dit bedrag was hoger dan ik had verwacht. Ik zag dat er verschillende appartementen en huizen in de buurt te koop stonden, die ik met dit bedrag kon kopen. Ik zag direct een leuk appartement in een mooie buurt niet ver van waar ik woonde. Het leek mij echter verstandiger om hypotheekadvies in Roden te vragen bij een onafhankelijke adviseur. Ik ben niet ontevreden over mijn bank, maar een onafhankelijk hypotheekadvies in Roden leek mij veel beter. Tijdens het gesprek bij de bank merkte ik dat ik weinig keuze had uit verschillende hypotheken. Ik kon alleen de hypotheken van deze bank afnemen en ik wilde graag een zo laag mogelijke rente betalen.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Roden van Wassink Advies en Consulting

Online zocht ik naar onafhankelijke adviseurs voor hypotheekadvies in Roden. Na een tijdje zoeken kwam ik verschillende adviseurs tegen en Wassink Advies en Consulting. Hun website wassinkadviesenconsulting.nl zag er erg goed uit en ik las dat veel klanten erg blij waren met hun advies, ik hoefde niet meer verder te zoeken. Dit bedrijf had zelfs een prijs gewonnen voor beste hypotheekkantoor in Groningen in 2017, ik wist zeker dat ze mij een goed hypotheekadvies in Roden konden geven. Ik vroeg een gesprek aan bij de adviseur en we spraken af dat ik een paar dagen later langs zou komen. Tijdens het gesprek bespraken we mijn situatie, wat mijn wensen waren en hoe ze mij konden helpen. Ik merkte dat de adviseur veel wilde weten over mijn toekomstplannen. We bespraken de verschillen tussen alle soorten hypotheken en hij gaf aan welke hypotheek het beste voor mij geschikt was. We spraken af dat ik eerst een appartement zou vinden dat ik wilde kopen en daarna terug zou komen. Gelukkig stond het appartement nog te koop dat ik eerder zag en nadat ik het bezocht had, wist ik zeker dat ik het wilde kopen.   

Erg blij met het advies

Daarna kwam ik weer terug voor een nieuw hypotheekadvies in Roden. Samen keken we naar geschikte hypotheken en we vonden een zeer voordelige hypotheek. Hierdoor moet ik veel minder betalen, dan bij de hypotheek van de bank. Langsgaan bij Wassink Advies en Consulting voor een onafhankelijk hypotheekadvies in Roden scheelt mij veel geld per maand. Voor een hypotheekadvies in Roden raad ik Wassink Advies en Consulting aan;

  • De adviseur was erg betrokken en keek goed naar mijn situatie
  • Bij een onafhankelijke hypotheekadviseur heb je veel meer keuze uit verschillende hypotheken
  • Met de hulp van de adviseur kon ik een zeer voordelige hypotheek afsluiten
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn