Een multimeter is natuurlijk een handig stuk gereedschap voor de echte keurmeester. Bent u binnen het bedrijf waar u werkt aangewezen als keurmeester en hebt u de daarbij behorende trainingen behaald? Dan kunt u aan de slag. Maar daar hebt u natuurlijk wel een multimeter voor nodig. Tijdens de trainingen kan het daarom al geen kwaad om een eigen echte meter te hebben. Dan leert u de diverse opties die u hebt en zult u niet alleen theoretisch hoeven te leren. Als u graag een multimeter wilt kopen dan hopen we dat u eens de moeite neemt om op onze website te kijken. We verkopen namelijk een keur aan meetinstrumenten waaronder de multimeter van uiteenlopende merken en modellen. Oriënteert u zich daarom eerst gerust op de vele machines voordat u een keuze maakt. De meer simpele multimeter kan nog altijd vele metingen verrichten maar zal een lagere geheugencapaciteit, accuduur en/of minder goede meetnauwkeurigheid hebben. U hebt dus nog heel wat uit te zoeken! Gelukkig kunt u op meetwinkel.nl rustig de tijd nemen om alles uit te pluizen, wanneer u maar wilt want het internet sluit natuurlijk niet. En dat is slechts één van de vele voordelen van het online bestellen van een multimeter. U hoeft er bijvoorbeeld niet de deur voor uit te gaan. En u kunt er wel van op aan dat we morgen al bij u komen afleveren. Dus tel uit uw winst en vergeet om onze website te bookmarken zodat u in de toekomst andere meetinstrumenten kunt bestellen.

U hebt snel een multimeter gevonden

Er zijn vele redenen waarom u een multimeter nodig zou kunnen hebben. Zo kunt u onder andere de volgende metingen verrichten met een goede multimeter:

  • Spanning zoals netspanning, wisselstroom en vele andere elektrische spanningen,
  • Maar ook de temperatuur,
  • De meeste meters kunnen vrijwel direct wisselen van type meting en hebben een lange accuduur. De meer geavanceerde modellen kunnen de gegevens direct verzenden naar uw laptop.

U bent als keurmeester verantwoordelijk voor het controleren van machines en apparatuur die onder de NEN 3140 norm vallen. Afwijkingen moeten direct gemeld worden en verholpen worden want veiligheid staat binnen elk bedrijf ongetwijfeld hoog in het vaandel. Weet u niet precies welk merk u moet kiezen? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Want niet alleen verschillen de prijzen per merk enorm, ook de onderlinge modellen zijn verschillend. Downloadt daarom de handige PDF-formulieren met de technische gegevens per meter.

Weet u al welke meter u precies nodig hebt?

Of twijfelt u nog tussen een multimeter en bijvoorbeeld een aardingsmeter? Het hangt erg af van uw beroep en de sector waarbinnen u werkt. Om u op weg te helpen vindt u daarom van elk artikel een duidelijke beschrijving net als de verkoopsprijs. Mocht u toch nog enige vragen hebben, bijvoorbeeld over de verschillen tussen bepaalde meters of over het maken van een online bestelling, dan staat onze klantenservice uiteraard voor u klaar. Schroom in dat geval niet te lang maar klim in de pen en stuur ons een e-mail met daarin al uw specifieke vragen. Uiteraard kunt u tevens met behulp van de telefoon met onze klantenservice in contact komen. Niet alleen verkopen we allerlei handige producten zoals de multimeter en andere tools voor de ware keurmeester, u kunt tevens diverse cursussen en herhaaltrainingen bij ons volgen. Met maar liefst 3 vestigingen in het hele land is er altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Kijk daarom snel op de website naar de beschikbare cursussen en schrijf u direct in. U wilt immers niet dat uw certificaat verloopt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn