Tegenwoordig mag dan misschien heel veel met de computer en telefoon gebeuren, dat betekent nog niet dat mensen helemaal opgehouden zijn met het gebruiken van pennen. Er zijn nog steeds genoeg gelegenheden waarbij het hebben van een mooie en gepersonaliseerde pen van pas komt. Een balpen graveren is dan ook een uitstekende keuze als bijvoorbeeld een relatiegeschenk, maar ook als cadeau bij een bijzondere gelegenheid. Bestaat je bedrijf zoveel jaar en wil je dit goed vieren? Dan kun je dit met een balpen graveren goed herinneren. Door te kiezen voor graveren heb je een betere kwaliteit dan wanneer je voor het bedrukken van een pen kiest. Dit laatste is een hele goede optie als je voor een grotere bestelling van promotiemateriaal gaat, maar een balpen graveren is een veel specialer cadeau.

  • Beste prijs garantie
  • Gratis sample bij het aanvragen van een offerte

Als je kiest voor een speciaal cadeau als een balpen graveren dan wil je natuurlijk wel dat dit op de juiste wijze gebeurt. Daarom krijg je bij Maxilia altijd een gratis sample als je een offerte aanvraagt. Je weet dan niet alleen de juiste prijs voor de balpen graveren, maar ook zie je hoe het eindproduct eruit zal zien. Dit zal het maken van een keuze een stuk gemakkelijker maken. Uiteraard kun je ook al digitaal zien hoe het eindresultaat zal zijn.

De beste prijs garantie bij Maxilia

Als het op promotiemateriaal en relatiegeschenken aankomt dan is er geen beter bedrijf dan Maxilia. Je hebt hier ten eerste een ruime keuze aan producten. Van tassen tot sleutelhangers en van vlaggen tot pennen, je kunt echt voor van alles bij ze terecht. Natuurlijk bieden ze je de mogelijkheid om dit allemaal te laten bedrukken of te graveren, zoals in het geval van de balpen die we hierboven hebben besproken. Bij Maxilia staat het geven van een goede service altijd voorop. Je kunt hier altijd terecht met vragen en/of opmerkingen. Heb jij bijvoorbeeld de gratis sample binnen gekregen en wil je hier iets aan veranderen? Dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Ze denken graag met je mee bij Maxilia. Ook bij het uitzoeken van een goed relatiegeschenk kun je op hun expertise rekenen. Zij hebben ruime ervaring op dit gebied en ze kunnen je dus zeker uitstekend helpen. Wil jij hier meer informatie over dan kun je hiervoor op de website kijken of contact opnemen met de klantenservice.

Mooie non woven tassen bedrukken

Wil jij voor je winkel een stevige tas laten bedrukken bij Maxilia? Dan kun je ook op dit gebied genieten van een ruime keuze. Kies bijvoorbeeld voor non woven tassen bedrukken. Deze kun je al vanaf een zeer lage prijs bestellen en uiteraard heb je de keuze uit verschillende soorten kleuren en opdrukken. Een non woven tas bedrukken kun je natuurlijk laten doen op de manier waarop jij dat wilt. Of je nu de logo van je winkel erop wilt zetten of juist een bepaald artikel of actie promoten. Je kunt hier allerlei kanten mee op. Wil jij meer informatie over de non woven tassen bedrukken? Dan is het mogelijk om het assortiment te bekijken op de website. Als je het echter lastig vindt om een keuze te maken, dan kunnen de medewerkers van Maxilia je hier bij helpen. Zij kennen hun assortiment natuurlijk als hun broekzak en zij kunnen aan de hand van jouw situatie heel goed bepalen wat het beste voor jou zal werken. Je krijgt dan ook een persoonlijk advies op maat, waar je echt iets aan hebt. En dat allemaal met de beste prijs garantie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn