Telefoondiscounter - Refurbished iPhone 5SWilt u een refurbished iPhone 5s kopen? Veel mensen willen graag het nieuwste van het nieuwste. Bij liefhebbers van het merk Apple is dit zeker niet anders. Het is dan ook een goed idee vandaag nog over te gaan op de aanschaf van een refurbished iPhone 5s. Waarom niet een originele kopen bij een grote, landelijke elektronicazaak? Dat vraagt u zich op dit moment wellicht af. Welnu, de belangrijkste reden daarvoor is uiteraard de prijs. Een refurbished iPhone 5s met 16 GB geheugen kost slechts € 429,-. De nieuwprijs hiervan is liefst € 699,-. Toch blijven mensen die nieuwe kopen. In wezen is dat zonde van het geld. U kunt net zo goed een paar biljetten van vijftig euro in de brand steken, want beide situaties komen op hetzelfde neer. Het is namelijk pure geldverspilling om géén refurbished iPhone 5s te kopen, laat ik het dan zo zeggen. Bij een refurbished iPhone 5s met 32 GB geheugen bent u € 449,- kwijt, dat is dus slechts 20 euro meer dan eentje van 16 GB. Het origineel kost € 799,-, dat is dus honderd euro meer dan eentje van 16. Zeker als u een refurbished iPhone 5s met een wat groter geheugen aan wilt gaan schaffen, is dit dus lonend. Ga hiervoor naar het erg gerenommeerde bedrijf Telefoondiscounter. De naam van onze firma doet al vermoeden waar we voor staan, maar voor wie dat niet begrijpt zullen we het nog even kort uit gaan leggen. Nieuwe telefoons zijn duur. Dat is een feit waar u niet omheen kunt. Refurbished telefoons zijn een stuk goedkoper. Om die reden kan je bij onze toko terecht spreken van een discounter. Wij geven immers een ‘discount’, of met andere woorden een korting (in goed Nederlands). Kom dus gauw naar onze online winkel en laat u aldaar verrassen door de fraaiste toestellen voor de laagst denkbare prijzen.

Kenmerken van een refurbished iPhone 5s

Veel mensen willen voor ze een refurbished iPhone 5s kopen toch weten wat hiervan dan precies de eigenschappen zijn. Dat is ook logisch, want u koopt bij ons niet rechtstreeks van de maker van de iPhone, namelijk het reusachtige Amerikaanse bedrijf Apple. Toch bieden wij precies dezelfde voorwaarden aan als dit bedrijf ook doet. De voorwaarden die wij hanteren bij het leveren van een refurbished iPhone 5s zijn namelijk gelijk aan dat wat er staat in de overigens niet eenvoudig te lezen fabrieksgarantie van genoemde onderneming uit Californië. Maar wat zijn nog meer uw rechten als u via ons een refurbished iPhone 5s koopt? Wij zullen het voor uw gemak nu eerst opsommen om daarna per afzonderlijk punt een en ander uit te weiden.

  • gratis technische ondersteuning
  • gratis vervangservice
  • twaalf maanden garantie
  • veertien dagen recht van retour sturen

Als gezegd gaan we nu in op elk punt afzonderlijk door het geven van een korte toelichting. Ten eerste is er de gratis technische ondersteuning. Koopt u bij ons een refurbished iPhone 5s, dan kan het toch zijn dat er iets mis is. Dat kan natuurlijk ook bij iPhones die gelijk van de fabriek komen, dus het is niet zo dat u extra risico op gebreken loopt. Is er wat loos, dan wilt u graag ondersteuning. Wij bieden die dan ook. We brengen daar geen extra kosten voor in rekening, dat is service van de zaak. Daarnaast valt onder die service ook de gratis vervangservice. Heeft u binnen de garantietermijn (zie daarvoor punt drie van de opsomming plus toelichting gelijk hierna) een defecte refurbished iPhone 5s? Kan gebeuren, geen paniek. Wij repareren deze zo gauw als voor ons mogelijk is. Blijkt reparatie niet mogelijk, dan krijgt u gewoon een ‘nieuwe’. De garantie is twaalf maanden. De ervaring leert dat dat voor de meeste gebruikers van een refurbished iPhone 5s ook wel genoeg is; houdt de telefoon het een jaar vol, dan overleeft het toestel een langere termijn daarna ook wel. Tot slot heeft u na aankoop nog veertien dagen het recht uw product toch weer retour te sturen. U hoeft daarvoor geen bijzondere reden op te geven. Onze voorwaarden zijn hiermee gelijk aan die van gerenommeerde webwinkels en ze zijn overigens volledig in overeenstemming met de wet.

Onderscheid tussen 5s en 5c

Het is op deze plek misschien goed nog even stil te staan bij het onderscheid tussen een refurbished iPhone 5s en een 5c. Beide zijn erg populaire toestellen, dat staat in ieder geval wel vast. Ze werken ook ongeveer hetzelfde, maar toch zijn er bepaalde verschillen. Daarover nu wat meer. Een refurbished iPhone 5s geeft u de technologische innovatie die u van de maker gewend bent. Het design van dit model is min of meer gelijk aan dat van de iPhone 5 (zonder letter erachter). Op technisch gebied zijn er wel een paar verbeteringen doorgevoerd. De 5c richt zich vooral op innovatie als het gaat om design en gebruik van materialen. Dit model wijkt dan ook iets meer af van wat we gewend zijn. Wilt u dan ook een ‘oud’ en vertrouwd toestel, dan raden wij als specialisten u een refurbished iPhone 5s aan. Daarmee heeft u de kwaliteit die u gewend bent van dergelijke smartphones, maar dan voor een erg zacht prijsje. Misschien ook leuk om als cadeau aan iemand anders te geven tijdens de feestdagen of gewoon bij een verjaardag. Want laten we wel wezen, wie wil er nou niet zo’n fraaie refurbished iPhone 5s?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn