Dari-java - Rondreis Molukken IndonesiëHeb je altijd al gedroomd van verre oorden, parelwitte stranden, saffierblauwe zeeën, mysterieuze tempels, exotisch eten en een schrift dat je met geen mogelijkheid kunt ontcijferen? Kortom, heb je altijd al op reis willen gaan naar een land dat je nog niet kent, maar waar je allerlei prachtige ideeën en verwachtingen van hebt? Dan is een rondreis door Molukken en Indonesië misschien wel jouw ideale vakantie! Het is altijd populair geweest om een verre en lange reis te maken – al sinds de welgestelde jeugd van Europa een zogenaamde Grand Tour voltrok na hun afstuderen, om van het leven in verre landen en vreemde culturen te proeven en als een rijker en voller mens thuis te komen. Tegenwoordig gaan deze Grand Tours een stukje verder. Amerikanen gaan nog steeds op rondreis door Europa, maar Europeanen trekken steeds vaker naar Azië. Vooral Zuid-Oost Azië is immens populair. Wanneer je zelf ook een grote reis wil maken, waarbij je jezelf uitdaagt, mooie dingen ziet, onvergetelijke ervaringen opdoet en een bewezen prachtbestemming bezoekt, dan is een rondreis door Molukken en Indonesië je op het lijf geschreven. Een rondreis door Molukken en Indonesië biedt je immers precies waar jij behoefte aan hebt. Of het nu gaat om een culinaire reis, een spirituele zelfontdekking of een sportief adrenalineavontuur, een rondreis door Molukken en Indonesië kan precies zo worden ingericht als jij wil. Maar wanneer je nu nog nooit in die landen bent geweest – wat over het algemeen precies de reden is waarom je er naartoe zou willen – hoe weet je dan waar je moet beginnen? Er zijn wel ontzettend veel toeristengidsjes, maar dan recreëer je eigenlijk alleen maar wat anderen al hebben gedaan, volg in het al platgetrapte olifantenpaadje van iedereen die je voorging. Hoe kun je nou jouw eigen unieke rondreis door Molukken en Indonesië boeken zonder al te veel stress of geregel?

Boek je rondreis door Molukken en Indonesië bij Dari-Java

Simpel: neem contact op met het echtpaar Feddes, de oprichters van de reisorganisatie Dari-Java. Zij hebben enorm veel ervaring met reizen in Indonesië en omstreken, hebben onder andere daardoor een extensief lokaal netwerk waar ze rijkelijk gebruik van maken voor hun reisorganisatie en zijn enorm kleinschalig, waardoor ze zowel persoonlijk advies als hoge betrokkenheid kunnen garanderen. Dus wil jij een rondreis door Molukken en Indonesië maken? Dan ben je bij Dari-Java sowieso aan het goede adres! Je geeft eenvoudigweg je reiswensen, -voorkeuren en –ideeën door, waarna het echtpaar Feddes een gepersonaliseerd reisplan voor je samenstelt. Voor een rondreis door Molukken en Indonesië geldt: als jij weet wat je wil, dan weten zij waar het te vinden. Vraag een offerte aan via het formulier op de website Dari-Java.nl en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen om de details te bespreken. Weet je echt niet waar je moet beginnen voor een rondreis door Molukken en Indonesië? Dan biedt Dari-Java ook enkele originele rondreizen, die je vervolgens ook naar eigen inzicht, wensen en voorkeuren aan kunt passen, natuurlijk altijd in goed overleg met het echtpaar Feddes. Bij Dari-Java kun je niet alleen terecht voor een grote rondreis door Molukken en Indonesië; de reisorganisatie biedt ook reizen in en door andere landen, zoals:

 • India
 • Cambodja
 • Sri Lanka
 • Vietnam
 • Thailand
 • Laos
 • China
 • Maleisië
 • Myanmar

Voor reizen naar en door deze landen kun je terecht op de website Go-Asia.nl. De reizen worden op dezelfde manier georganiseerd en door dezelfde mensen als de rondreis door Molukken en Indonesië: betrokken, persoonlijk en compleet voor jou op maat gemaakt.

In je eentje op reis

Reizen zonder vast gezelschap of begeleiding kan best spannend zijn. Toch is het ook een enorme aanrader, vooral voor wie flexibel wil zijn onderweg en specifieke voorkeuren en ideeën heeft voor hoe de rondreis door Molukken en Indonesië eruit moet zien. Bij Dari-Java reis je echter nooit alleen: er wordt namelijk gezorgd voor een reisgezel die je overal mee naartoe neemt en zich compleet aanpast aan jouw schema en jouw tempo. Je zou hem of haar ietwat denigrerend ‘chauffeur’ kunnen noemen, maar deze reisgezellen die je begeleiden op je rondreis door Molukken en Indonesië zijn persoonlijke kennissen van het echtpaar Feddes: lokale chauffeurs, inwoners van de streek en/of regio, mensen die je van alles kunnen vertellen over het land, de geschiedenis, de natuur, de folklore, de muziek, het eten, de architectuur en wat je verder allemaal nog meer wil weten. Dat is onder andere wat de reizen van Dari-Java zo uniek maakt: de verbinding met de lokale bevolking, het afwijkende pad en de totaal persoonlijke en op maat gemaakte rondreis door Molukken en Indonesië die je er kunt boeken. Ben je geïnteresseerd geraakt in het boeken van een rondreis door Molukken en Indonesië via Dari-Java? Neem dan een kijkje op de website – Dari-Java.nl – waar je allerlei informatie kunt vinden, zowel over de organisatie als over de typen reizen die ze organiseren, inspiratie voor waar je naartoe wil en natuurlijk een offerteformulier en contactinformatie. Een lijstje van belangrijke en relevante informatie voor je rondreis door Molukken en Indonesië die je bijvoorbeeld kunt vinden op de website is het volgende:

 • Wat je moet weten, oftewel: essentiële informatie
 • Plaats-informatie
 • Voorbereiding
 • Praktische informatie
 • Landeninformatie
 • Bagage-checklist
 • Woordenboekje

Duik in de website, grasduin door de geboden informatie, bekijkt de ervaringen van reizigers die je voorgingen en laat de voorpret maar alvast beginnen! Dankzij Dari-Java is jouw ideale rondreis door Molukken en Indonesië binnen handbereik.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn