Er hoeft maar weinig te gebeuren om schade te hebben aan uw auto. Het hoeft hierbij niet direct te gaan om een ongeval of het aanrijden van een paaltje, het kan immers ook het geval zijn dat u iets tegen uw voorruit heeft gekregen. Daardoor is er een sterretje ontstaan in de ruit of, erger nog, een barst. Het is zeer verstandig om zo min mogelijk kilometers meer te rijden met zo’n ster of barst. Ga gelijk even langs autobedrijf Bennie Wilmink om dit vakkundig te laten repareren. Heeft u iets anders waar u een afspraak voor wilt maken bij autobedrijf Bennie Wilmink, dan kunt u ook een werkplaatsafspraak maken via de website. Ga naar de website Benniewilmink.nl om het formulier in te vullen. De volgende stappen dient u te doorlopen om online een afspraak te maken bij autobedrijf Bennie Wilmink:

  • Kies uw Bennie Wilmink vestiging naar keuze
  • Kies een beschikbare datum
  • Kies de gewenste werkzaamheden
  • Vul uw gegevens in
  • Verstuur het afspraakverzoek

U kunt natuurlijk ook gewoon telefonisch even contact zoeken met autobedrijf Bennie Wilmink. Zo kunt u gelijk uw vragen stellen en krijgt u altijd een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Deskundige medewerkers bij autobedrijf Bennie Wilmink

U wilde zich, zoals iedere dag, gereed maken om met uw auto de weg op te gaan. U maakt veel gebruik van de snelwegen die te vinden zijn in ons land, omdat u hierdoor zo snel en gemakkelijk mogelijk op de plek van bestemming aankomt. Het beloofde een mooie dag te worden. Het had bevroren, harder dan u had verwacht. U was al goed ingepakt uit uw huis gegaan, maar had niet verwacht dat het zó koud zou zijn. Voordeel daarvan was, dat de natuur er prachtig uitzag. U woont vrij landelijk, waardoor u een vrij uitzicht heeft over de landerijen. U zag de ochtendzon opkomen en het bevroren dauw over de weilanden liggen. Het beloofde een mooie autorit te gaan worden. U zou vandaag ook nog even langs autobedrijf Bennie Wilmink gaan om een afspraak te maken voor een grote onderhoudsbeurt. Dat was wel nodig om uw wagen door de APK te laten komen. De grote onderhoudsbeurt wilde u, zoals ieder jaar, uit laten voeren door de deskundige medewerkers van autobedrijf Bennie Wilmink. U woont vlakbij autobedrijf Bennie Wilmink en u bent dan ook al jaren een trouwe klant bij autobedrijf Bennie Wilmink. Door de grote kou, was u er eigenlijk niet op voorbereid dat er ruiten gekrabd moesten gaan worden. U had verwacht dat er een zeer klein laagje ijs op zou ritten, wat simpel te smelten zou zijn door de verwarming in de auto vast aan te zetten. Niets bleek echter minder waar, want het ijs op de ruiten zat er behoorlijk vast op en was zelf vrij dik te noemen. Nu ging u al een beetje laat de deur uit en had u eigenlijk niet voldoende tijd om deze dikke laag van de ruiten af te krabben. Toch moest dit natuurlijk gebeuren om de weg op te kunnen gaan. Zonder zicht zou u niet eens veilig van de oprit af kunnen komen. Het zou levensgevaarlijk zijn om u op deze manier op de weg te begeven. Er zat dus weinig anders op dan de ruiten vorstvrij te maken. Het krabben leek niet erg veel effect te hebben. Om het krabben sneller te laten gaan, zette u de motor aan van uw bolide. Vervolgens zette u de verwarming op de hoogste stand, zodat deze hard tegen de vooruit aan zou blazen. Op deze manier zou het waarschijnlijk aanzienlijk korter duren voordat al het ijs van de ruiten af zou komen. U had weleens gelezen dat het niet het slimste is om te doen, maar u hoopte dat het voor deze keer goed zou gaan. Het ging aanvankelijk ook goed, want inderdaad smolt het ijs al snel. De voorruit kwam al snel vrij van ijs. Nu had u voldoende zicht om weg te gaan. U nam plaats in de auto en zag plots een ster in het voorruit zitten. Die zat er net nog niet. U was ervan overtuigd dat deze ster er in gekomen was door het te heet verwarmen van de voorruit. Nu baalde u als een stekker. Hiermee zou u niet te lang verder kunnen rijden, want de ster zo zomaar eens een barst kunnen worden.

De ster was goed te repareren

Het was zaak om gelijk even langs autobedrijf Bennie Wilmink te rijden. U belde eerst even een relatie op, met de mededeling dat u langs autobedrijf Bennie Wilmink zou moeten rijden op de ster te verhelpen. De relatie begreep het volkomen en vond het geen punt. Het duurde niet lang voor u op de stoep stond van autobedrijf Bennie Wilmink. U ging het pand binnen en gaf aan dat er een ster in de vooruit was ontstaan. Een specialist van autobedrijf Bennie Wilmink ging gelijk even kijken naar de ruit. Deze man van autobedrijf Bennie Wilmink constateerde gelukkig dat het goed te repareren zou zijn. Het zou een fractie van uw tijd kosten om weer veilig de weg op te kunnen gaan. Terwijl de beste man bezig was met uw auto, kreeg u een heerlijke kop koffie om de tijd te doden. Gelukkig had u ook uw laptop mee, zodat u vanuit autobedrijf Bennie Wilmink gewoon even rustig het één en ander voor kon bereiden voor uw volgende afspraak.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn