Hotstuff - Europe Magic WandDe Europe Magic Wand is waarschijnlijk het meest bekende seksspeeltje voor vrouwen. In de populaire televisieserie Sex and the City werd deze gebruikt en er werd zeer lovend over gesproken. Voor veel vrouwen een goede reden om voor deze massager te kiezen. Ben jij ook op zoek naar een goede wand massager? Kies dan het liefst voor de Europe Magic Wand. Er zijn ook andere versies te krijgen, maar deze zijn niet goedgekeurd voor de Europese markt. Voor deze versie is enkel gebruik gemaakt van veilige materialen en daardoor heeft het een officieel CE certificaat in de wacht gesleept. Dit is natuurlijk een belangrijke vereiste, het apparaatje komt immers wel in contact met je meest intieme delen. Je wilt er dan ook helemaal zeker van zijn dat er geen schadelijke stoffen in verwerkt zitten. Bij deze massager is dat dus gegarandeerd niet het geval, wat betekent dat je deze met een gerust hart kunt gebruiken. Voor een betere gebruikservaring is in de Europe Magic Wand bovendien een koeler ingebouwd. Deze zorgt ervoor dat de motor niet oververhit kan raken en dat er geen andere mechanische problemen ontstaan door oververhitting. Met andere woorden, je kunt dit speeltje dus gerust gebruiken, aangezien je er helemaal op kunt vertrouwen dat deze volkomen veilig is. De Europe Magic Wand is dus een betrouwbare sekstoy die vrouwen de nodige veiligheid biedt als zij aan het spelen zijn.

Voordelen van de Europe Magic Wand

De Europe Magic Wand is natuurlijk niet enkel een populair product bij vrouwen omdat het zo veilig is. Hoewel dit een belangrijke voorwaarde is voor de aankoop, zorgt het nog niet voor populariteit. Het feit dat de dames in Sex and the City lovend waren over de Europe Magic Wand speelt natuurlijk een rol bij de status die de massager heeft, maar deze status zou het ook snel weer kwijtgeraakt zijn als het niet aan de verwachtingen zou voldoen. Wat maakt het product nu zo speciaal? In de eerste plaats het feit dat het op netstroom werkt, in plaats van op een accu of batterijen. In eerste instantie lijkt dit misschien wat onhandig, een vibrator met een snoer en stekker, maar het heeft een groot voordeel, namelijk dat de kracht niet plotseling minder wordt omdat de accu of de batterij bijna leeg zijn. Dit probleem kun je met andere vibrators wel ervaren, ben je net lekker bezig en bereik je bijna een hoogtepunt en dan is het opeens afgelopen met de pret. Met de Europe Magic Wand heb je hier dus geen last van, omdat je door de aansluiting op netstroom verzekerd bent van aanhoudende vibraties. Doordat de Europe Magic Wand een lang snoer heeft, van bijna 2,5 meter, hoeft de stroomtoevoer bovendien geen enkele belemmering op te leveren. Je kunt alle gewenste posities aannemen, het lange snoer geeft je genoeg ruimte om te bewegen. Een ander groot voordeel van de Europe Magic Wand is het feit dat deze beschikt over maar liefst zes verschillende vibratie snelheden en dat je heel eenvoudig met een drukknopje van de ene snelheid naar de andere kunt schakelen. Je kunt zo langzaam de spanning opvoeren of jezelf wat plagen door van een hoge vibratie weer naar een wat lagere te gaan om zo je hoogtepunt nog even uit te stellen. De verschillende snelheden bieden je dus veel verschillende mogelijkheden.

Verschillende opzetstukken

Tot slot heeft de Europe Magic Wand nog als pluspunt dat er twee verschillende koppen bij verkrijgbaar zijn. Naast de standaard kop die er al op zit, biedt dit je dus drie verschillende opties. De standaard kop is glad en rond, voor een aangenaam zacht gevoel. De Genio kop is ook rond, maar heeft naast een glad vlak ook een vlak dat belegd is met puntjes. Hiermee kun je jezelf wat extra plagen en extra stimuleren. De Genius kop tenslotte is uitgerust met een G-spot stimulator. Zo kun je niet alleen je clitoris stimuleren, maar ook je g-spot. Dit zorgt voor een extra intense stimulatie en voor grote hoogtepunten. Uiteraard zijn ook de speciale opzetstukken van de Europe Magic Wand volkomen veilig in gebruik. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige siliconen, ze zijn waterproof, flexibel en bodysafe. Met de Europe Magic Wand kun je dus op een veilige manier jezelf lekker verwennen. De Europe Magic Wand biedt dus als pluspunten:

  • de aansluiting op netstroom, waardoor je verzekerd bent van continue stroomtoevoer
  • een lang snoer, waardoor je alle standjes aan kunt nemen en alle bewegingen kunt maken die je wilt
  • zes verschillende vibratiesnelheden
  • drie verschillende koppen, voor ultiem genot

Wil jij jezelf ook graag lekker verwennen tussen de lakens en lijkt de Europe Magic Wand jou daarvoor het aangewezen speeltje? Dan ben je bij Hot Stuff aan het juiste adres. Zij verkopen deze vibrator en de bijbehorende koppen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Natuurlijk kun je niet alleen voor deze toy bij hen terecht, zij bieden een zeer ruime collectie seksspeeltjes voor dames en voor heren. Van toys voor zacht genot tot hulpmiddelen voor kinky seks, van spannende lingerie tot sexy accessoires, bij hen kun je het echt allemaal krijgen. Je kunt alles veilig online bij hen bestellen en je pakket wordt vervolgens zeer discreet naar je verzonden. Jouw pakketbezorger hoeft immers niet te weten dat jij een Europe Magic Wand of een andere sekstoy besteld hebt! Voor een ruime keus aan seksspeeltjes is Hot Stuff dus een uitstekende keus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn