Vindt u het heerlijk om feestkleding te dragen? Nou, u hebt groot gelijk! Een feest geven is natuurlijk al fantastisch maar als u er een themafeest van maakt dan komen er waarschijnlijk nog meer mensen op af. Gaat u graag naar het carnavalsfeest? Of hebt u binnenkort een vrijgezellenfeest en wilt u de aanstaande bruidegom in een gek pak stoppen? Om wat voor redenen u dan ook op zoek bent naar feestkleding, bij ons op kaborij.nl bent u aan juiste adres. Voor zowel kinderen als volwassenen kunt u een keur aan feestkleding vinden. We hebben het handig in allerlei categorieën verdeeld:

  • Feestkleding voor de 50’s, Halloween of andere thema’s vindt u bij de themafeesten.
  • Bij de kostuums vindt u gehele pakken voor zowel mannen, vrouwen als kinderen.
  • Onder de accessoires vindt u pruiken, baarden, snorren, gekke brillen en nog veel meer.
  • En ten slotte kunt u uw eigen hoed “pimpen”. Zet er een vrolijk gekleurde nepbloem op. Of een grote witte duif! Dan zult u zeker opvallen.

U ziet het, verkleedkleding uitzoeken is een stuk eenvoudiger dankzij deze categorieën. En natuurlijk kunt u ook binnen deze categorieën verder op zoek naar de feestkleding die u wilt dragen. Weet u al precies wat u wilt hebben? Vul dan de zoekterm in op de ingebouwde zoekbalk en bestel direct de feestkleding in uw maat.

Gaat u graag in feestkleding naar carnaval?

Is de feestkleding niet in uw maat leverbaar? Niet getreurd want u vindt vast en zeker een mooi alternatief. Overigens hebben veel pakken de “one-size-fits-all-maat”. Dus dat betekent dat u het altijd past. Hebt u een maatje meer? Kijk dan bij de plus size! Als kind hebt u zich vast en zeker weleens ingebeeld dat u iemand anders bent. Bijvoorbeeld een cowboy, agent of prinses. Misschien had u zelfs verkleedkleding. Waarom zou u die dromen niet meer mogen hebben als u ouder bent? Er worden nog heel wat thematische feesten gehouden zodat u uw geliefde feestkleding weer eens kunt aantrekken. Studenten geven bijvoorbeeld veel verkleedfeestjes maar ook tijdens carnaval is het gebruikelijk dat u vrolijke feestkleding aantrekt. Het is eerder opvallend als u niet verkleed bent dan wel verkleed. Op onze website kunt u inspiratie opdoen. De één gaat bijvoorbeeld liever verkleed als sexy popje, de ander trekt een gorillapak aan. Alles is mogelijk en het is allemaal even leuk. Halloween staat voor de deur, is dat een feest dat in uw buurt wordt gevierd? Koop dan enge feestkleding en kijk even tussen de accessoires want daar vindt u bijvoorbeeld nepbloed en plakbare tattoos van gruwelijke wonden. U kunt hier iedereen de stuipen op het lijf mee jagen!

Als u vandaag bestelt dan hebt u de bestelling morgen al in huis

Een bestelling maken is erg eenvoudig. Vergeet niet om even naar de maat te kijken. Vervolg dan uw weg door uw adres- en contactgegevens in te vullen. Dan hoeft u enkel nog te betalen en dat doet u door middel van iDEAL, PayPal of uw credit card. We verzenden al vanaf €3,99 en als uw bestelling boven de €50,- uitkomt, dan zijn er geen verzendkosten aan verbonden. En als u vandaag bestelt voor 17:00 uur tijdens werkdagen, dan kunt u de verkleedkleren morgen al aantrekken. Kijkt u eens op onze sale-pagina want daar vindt u verkleedkleren tegen zeer scherpe kortingen. In Lemelerveld is onze carnavalswinkel. In de maanden voor dit grote feest bent u van harte welkom. Na carnaval bent u op afspraak welkom. En uiteraard kunt u 365 dagen per jaar op kaborij.nl terecht voor al uw verkleedkleding en feestaccessoires!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn