Veiligheid staat altijd bovenaan mijn prioriteitenlijstje. Vooral in mijn eigen bedrijf. Ik heb een horecabedrijf dat best groot is en zowel een restaurant in een zaal heeft als een groot terras dat aan het water ligt. Daarbij heb ik ook nog een zaal waar feesten gehouden kunnen worden en er is natuurlijk een grote keuken aanwezig waar al het eten wordt bereid. Je moet er niet aan denken dat er iets gebeurt en daarom heb ik een expert laten komen om de veiligheid te waarborgen, toen ik deze zaak ging overnemen. Daar ben ik heel dankbaar voor want met kleine aanpassingen kun je grote veranderingen teweeg brengen. Een van de belangrijkste producten die ik heb gekocht is de rubberen ringmat. Wellicht denk je hier niet gelijk aan bij een restaurant, maar het is niet te beschrijven hoe belangrijk het is om rubberen ringmatten te hebben. Ten eerste hebben we grote rubberen ringmatten in de keuken gelegd. Zonder bodem, want zo kunnen deze makkelijk worden opgetild en kan er worden gedweild. Zo kan het water er tussendoor lopen maar zorgt de rubberen ringmat wel voor een stevige ondergrond die niet glad wordt. Je hebt goede grip en de kans dat je hier door water onderuit gaat is heel klein.

De rubberen ringmat is ideaal voor elke horecagelegenheid

Water is nu eenmaal gevaarlijk als dat op de ondergrond komt. En aangezien mijn restaurant aan het water ligt, zijn er veel volwassenen en kinderen die hebben gevaren of uit het water komen en naar binnen lopen. Daarom heb ik ook bij binnenkomst in het restaurant een rubberen ringmat gelegd. Ik wil het niet op mijn geweten hebben dat iemand valt door het water op de vloer, dus daarom kan een rubberen ringmat uitkomst bieden. Deze zorgen voor grote mate van veiligheid en daar ben ik heel dankbaar voor. Zo doe ik in ieder geval mijn uiterste best dat mijn gasten geen gevaar lopen en mijn personeel goed en veilig kan werken. Ik kan het dan ook iedereen die een eigen bedrijf heeft en ook met dit soort zaken te maken heeft, aanraden om een rubberen ringmat te kopen. Als je een goede weet te scoren zoals ik, kun je die zowel binnen als buiten leggen. Als die tegen verschillende temperaturen kan, is dat wel heel handig.

Rubber Matten 24: een aanwinst voor je bedrijf

Ik heb mijn rubberen ringmat besteld bij Rubber Matten 24. En ik kan deze site iedereen aanbevelen. Het is allemaal heel duidelijk en voor mij was het vooral belangrijk dat er veel keuze was en dat de bestelling snel thuis kon worden bezorgd. Je kunt helemaal zelf bepalen welke matten goed zijn voor jou qua maat, systeem, dikte en dat soort zaken. Het is zo handig dat je alleen maar even de computer hoeft aan te zwengelen en binnen no time heb je alles geregeld. Bij deze shop gebeurt alles op een veilige manier, dus over de betaling hoef je ook niet in te zitten. En ik vond het mooi meegenomen dat ik boven de €10 geen verzendkosten hoefde te betalen. Bovendien hebben ze nog veel meer te bieden in hun webshop:

  • Kunstgras
  • Werkplaatsmat
  • Rubberplaten
  • Deurmatten

Kijk er eens rond en ontdek wat goed is voor jou. Kies voor goed materiaal, dat is voor de veiligheid erg belangrijk. Ik ben heel erg blij met het pakket dat ik kreeg. Het was allemaal makkelijk te bewerken en binnen korte tijd lag alles op de goede plek. Het voelt goed om op deze manier echt voor je personeel en gasten te zorgen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn