Een led licht strip is een kabel met daaraan talloze led lichtjes. Dit zijn kleine en uiterst duurzame lampjes die in het niets lijken op de gloeilampen en spaarlampen die u in uw lampen draait. Ze zijn vele malen duurzamer want ze verbruiken aanzienlijk minder stroom. Ook al zitten er nog zoveel lampjes aan een led licht strip, het verbruik zal doorgaans veel lager zijn dan wanneer u een aantal normale lampen aandoet als de schemer is aangebroken. Maar duurzaamheid is vast en zeker niet de enige reden waarom u op ledstripkoning.nl naar een geschikte led licht strip zoekt. Misschien zoekt u een led licht strip als alternatief voor de kerstverlichting in uw kerstboom. Misschien zoekt u naar een led licht strip om op te hangen in uw slaapkamer. Koop er een in diverse kleuren en hang het stiekem op. Dat is nog eens een romantische verrassing als uw partner de deur opent in de avond. De led licht strip is multifunctioneel. Het is prima te gebruiken als sfeerverlichting, maar het kan ook grote ruimtes moeiteloos verlichten. U kunt het zowel binnen als buiten ophangen en zal de tand des tijds moeiteloos doorstaan. In onze webwinkel bieden we niet een led strip aan, maar vele. Ook kunt u er allerlei accessoires bestellen zoals led strip profielen, diverse aansluitmateriaal en dimmers.

Op zoek naar een led licht strip? Maak hier uw keuze

Onze dimmers zijn heel bijzonder. Want het staat als een paal boven water dat er nog heel wat techniek in een dimmer zit. Het uitzoeken van een dimmer voor uw normale lampen kan al heel wat voeten in de aarde hebben. Want als u de verkeerde wattage gebruikt dan gaat de lamp zoemen en daar kunt u echt helemaal gek van worden. De techniek om led verlichting te dimmen is nog jonger ook al staat het onderhand niet langer in de kinderschoenen. Als u een led licht strip wilt kopen en het licht wilt dimmen dan kunt u in onze webshop in ieder geval ook een dimmer mee bestellen. Een bestelling is trouwens snel gemaakt. We leggen het u graag even uit:

  • Neem eerst even een kijkje op onze website. Want naast de led licht strip en alle accessoires kunt u ook andere artikelen kopen waaronder aquarium led verlichting en wifi verlichting. Hebt u de juiste led licht strip uitgezocht?
  • Vul dan uw adres- en contactgegevens in en maak eventueel een account aan zodat het in de toekomst eenvoudig is om te bestellen.
  • Dan betaalt u de led licht strip direct door gebruik te maken van een digitale betaalservice. Denk aan PayPal, iDEAL of uw creditcard.

U leest het, online winkelen is hier een eitje en vergelijkbaar met andere webwinkels. Mocht u toch nog vragen hebben dan staat onze klantenservice voor u klaar. Niet voor niets hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9,3. Daar zijn we vanzelfsprekend erg trots op. Toch hopen we dat u de tijd en moeite wilt nemen om ook een cijfer te geven.

Een online bestelling is snel gemaakt en vlug bezorgd

Wij van LedstripKoning zien uw bestelling uiteraard graag tegemoet. Reken maar op een snelle verwerking. Doorgaans hebben we alle afgebeelde producten standaard op voorraad en dat betekent in principe dat u niet langer dan een werkdag hoeft te wachten totdat u de strip in huis hebt. We sturen er uiteraard een handige en goed leesbare instructie bij zodat u het direct kunt ophangen en in gebruik kunt nemen. Bekijk eventueel de instructievideo op de website voor meer informatie over de montage!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn