b2ctelecom - Glazen screenprotectorWe kennen het allemaal: je telefoon heeft even in je zak gezeten tegen je sleutels en er zit vervolgens een kleine barst in het scherm. Alsof dit niet erg genoeg is laat je de telefoon vervolgens vallen in je slaapkamer en ontstaan er lelijke krassen op het scherm. Een screenprotector had al deze problemen voorkomen. Bij het kiezen uit screenprotectors heb je tegenwoordig de keuze tussen de standaard plastic bescherming en een glazen screenprotector. Een glazen screenprotector is de laatste jaren steeds gewilder omdat deze handige gadget een aantal grote voordelen heeft ten opzichte van een normale screenprotector. Een glazen screenprotector heeft als grote voordelen dat:

  • Alles doet wat een normale screenprotector ook doet!
  • Het scherm van je telefoon minder snel breekt
  • Hij een stuk makkelijker is aan te brengen

Je zou het misschien niet verwachten maar een glazen screenprotector is heel goed voor het glas van je telefoon. We kennen allemaal de belangrijkste functies van een screenprotector. Deze beschermt het glas van de telefoon tegen krasjes en barsten. Hij zorgt ervoor dat je het scherm niet onverhoopt beschadigt. Wanneer je de telefoon bijvoorbeeld bij je sleutels stopt veroorzaken deze geen lelijke krassen op het scherm. Een standaard screenprotector beschermt ook tegen stof. Stofdeeltjes in je zakken of in het huis kunnen anders ook lange krassen veroorzaken in het sterke glas van de telefoon. Een glazen screenprotector vervult al deze bovenstaande functies maar beschermt het glas ook tegen breken. Dit is belangrijk omdat een gebroken scherm één van de meest voorkomende redenen is van een defecte smartphone. Wanneer het scherm breekt is de telefoon niet meer te bedienen waardoor deze opgestuurd moet worden ter reparatie. De glazen screenprotector beschermt hiertegen op een controversiële manier: door zelf te breken. Wanneer de telefoon dus echt hard valt breekt de glazen screenprotector die om het echte glas heen zit. Hierdoor blijft het echte glas onbeschadigd. Natuurlijk zul je wel weer een nieuwe glazen screenprotector moeten komen maar de schade die je bespaart aan het echte glas van je telefoon is dit dubbel en dwars waard. Door zelf dus in stukken te breken beschermt de glazen screenprotector het glas dat er echt toe doet, namelijk dat van de smartphone zelf. Bovendien is deze functie extra! Alle functies van een traditionele screenprotector zijn in dit model verwerkt. Je krijgt dus het beste van twee werelden!

Glazen screenprotector; aanbrengen

Het aanbrengen van een glazen screenprotector is ook veel eenvoudiger dan het aanbrengen van een traditioneel model. Waarschijnlijk weet je nog wel wat er gebeurt wanneer je een plastic screenprotector niet goed aanbrengt. Je ziet vervelende bubbels met lucht ontstaan tussen het scherm en het plastic. Dit ziet er niet mooi uit maar kan ook serieuze gevolgen hebben voor de besturing van de smartphone. De bubbel met lucht kan ervoor zorgen dat het touchscreen niet goed meer werkt. Je zult het plastic dan moeten verwijderen en opnieuw aan moeten brengen, wat eigenlijk niet mogelijk is. Met een glazen screenprotector zijn al deze problemen opgelost. Je plaatst de glazen screenprotector simpelweg over het glas van de smartphone en klikt deze vast. Zo makkelijk is het! Het is wel verstandig om met een paar dingen rekening te houden. Zorg er in de eerste plaats voor dat het scherm van de smartphone goed schoon is. Het is niet heel lastig om de glazen screenprotector weer te verwijderen, maar toch is het fijner om dit niet te hoeven doen. Wanneer het scherm van de smartphone niet goed schoon is dan zie je dat door de screenprotector heen. Je kunt dit vervolgens niet meer schoonmaken. Zorg voor het plaatsen dus voor een schoon scherm. Ten tweede moet je het scherm altijd aanbrengen op een rechte ondergrond. De kans bestaat, al is deze klein, dat de glazen screenprotector net niet helemaal goed vast komt te zitten wanneer deze wordt geplaatst op een scheve ondergrond. Dit kan vervelend zijn bij de besturing van de smartphone. Bovendien nemen hierdoor de beschermende kwaliteiten van het product af. Tot slot is het essentieel om een model te kiezen dat past bij jouw smartphone. Veel screenprotectors zijn universeel maar werken eigenlijk niet goed. Bij een glazen screenprotector is het cruciaal dat je een type kiest dat goed op de telefoon past. Wanneer dit niet zo is ontstaan vervelende problemen. Zo kan het voorkomen dat het scherm niet lang genoeg is, juist te lang is of helemaal niet vast klikt. Universele modellen zijn dus niet langer heel nuttig, kies een glazen screenprotector die helemaal is toegespitst op jouw type toestel.

Bestellen en snel in huis

Op B2C Telecom vind je de beste glazen screenprotectors op jouw telefoon tegen schade te beschermen. Op hun website https://www.b2ctelecom.nl/ vind je bovendien nog tientallen andere producten, waaronder hoesjes en tablets. Het bedrijf levert screenprotectors voor alle gangbare merken. Hierbij kun je denken aan Samsung, Apple, HTC, Nokia en LG. Voor alle verschillende modellen hebben zij unieke glazen screenprotectors. Je hoeft dus niet langer een universeel product te gebruiken. Betalen gaat heel eenvoudig, gewoon met iDEAL, PayPal of creditcard. Wanneer je voor 18:00 bestelt wordt de screenprotector nog diezelfde dag verzonden. Dit verzenden is helemaal gratis. Binnen Nederland betaal je helemaal geen verzendkosten. Ben je uiteindelijk toch niet tevreden met het product? Dan stuur je het gewoon terug, “no questions asked”! Je krijgt 14 dagen de tijd om je te bedenken en vaak zit op de producten ook een lange garantie. Bestel vandaag nog!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn