Xitens levert goede hosting met VPS in Nederland en daarmee zijn zowel particulieren als bedrijven ervan verzekerd dat hosting op een goed en professionele manier geregeld kan worden. VPS in Nederland maakt onderdeel uit van de gehele dienstverlening met hostingproducten die Xitens via www.xitens.nl aanbiedt. VPS in Nederland is vooral gericht op het hosten van website die zijn gemaakt op verschillende CMS-en, waaronder:

  • WordPress
  • Joomla
  • Drupal

Deze gangbare CMS-en worden gebruikt door bedrijven en door particulieren voor websites met verschillende doeleinden. Het belangrijkste van deze websites is echter dat ze altijd goed bereikbaar zijn en dat ze snel werken. Veiligheid, die geregeld wordt door bijvoorbeeld een SSL-certificaat, maakt daar tevens onderdeel van uit. Ook biedt Xitens de mogelijkheid om naast VPS in Nederland ook domeinnamen bij hen vast te leggen. Deze dienstverlening is daarmee met VPS in Nederland een heel complete dienstverlening. Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn daarbij erg belangrijk, naast een scherpe prijs. Ook voor VPS in Nederland bent u bij Xitens zeer voordelig uit. Het loont dus absoluut de moeite om eens contact met Xitens op te nemen om te vragen of VPS in Nederland voor u interessant kan zijn en wat dit voor u kan betekenen.

VPS in Nederland is veilig

Xitens staat ervoor garant dat alle diensten waarbij zij VPS in Nederland leveren altijd en overal veilig zijn. Deze garantie is erg belangrijk, omdat alle websites tegenwoordig steeds vaker te maken krijgen met ongewenste bezoekers die een website hacken. U bent als eigenaar van een website verplicht om te voldoen aan de huidige privacywetgeving zoals die op Europees niveau is vastgesteld en in gang is getreden in mei van 2018. Dit houdt in dat uw website op een goede en veilige manier wordt gehost en dat u een goede, gedegen partij heeft die dit voor u regelt. U wilt kosten wat kost problemen voorkomen en de boetes die daar vanuit de overheid voor opgelegd kunnen worden. De VPS in Nederland die Xitens levert is, samen met het SSL-certificaat één van de meest veilige manieren van hosting die er in ons land wordt aangeboden. De online dienstverlening die Xitens daarnaast aanbiedt kent zo veel meerwaarde, dat u bij hen altijd aan het juiste adres bent. U legt hiermee de juiste basis voor uw website en dat ontzorgt u bij het plaatsen van uw content. Ook wanneer u een webshop heeft, waarmee uw klanten uw producten kopen, wilt u het betalingsverkeer van goede hosting en voldoende veiligheid kunnen voorzien. Het is daarbij erg belangrijk dat uw website altijd bereikbaar is en dat uw klanten geen lange tijden hoeven te wachten voor het laden van de website. Uiteraard is met het betalingsverkeer op de website veiligheid ook van groot belang. Xitens helpt u hier graag bij.

Xitens is een full-service leverancier

Xitens levert zoals gezegd niet alleen hostingdiensten voor websites, zoals de VPS in Nederland. Domeinnamen kunnen hier geregistreerd worden, waarbij u uw bestaande domeinnamen bij Xitens kunt onderbrengen en ervoor kunt kiezen om domeinnamen hier te registreren. Daarnaast levert Xitens ook uitgebreid support en dat is onmisbaar voor een goed lopende website. Op de website van Xitens staan enkele voorbeelden van belangrijke zaken waarbij de support van Xitens van meerwaarde kan zijn. Denk hierbij aan het gebruik van een online portemonnee en andere betalingsmogelijkheden die op een website kunnen worden aangeboden, maar ook DNS-zaken en e-mailhosting. Bent u benieuwd wat Xitens voor u kan betekenen? Neemt u gerust vrijblijvend contact op om uw vraag te stellen en te ervaren dat Xitens voor u meer kan betekenen dan u wellicht denkt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn