Als je broek vies is, dan kun je deze in de wasmachine doen en als het echt niet schoon wil worden, dan kun je deze ook nog laten stomen bij de stomerij. Daarnaast kun je de vlek eventueel bewerken met middelen als Vanish en wie weet wordt het dan allemaal toch nog schoon. Maar een bankstel kun je niet even in de wasmachine stoppen en je kunt deze ook niet naar de stomerij brengen. Dus wat moet je dan doen als je een vlek in de bank hebt of als de stof vaal en door de tijd smerig is geworden? In dat geval kun je de bank laten reinigen bij Cinco. Een oude en vaal ogende bank ziet er dus vaak ook niet meer goed uit en je denkt dan ook al snel dat het tijd is voor een nieuw bankstel. Maar je zult verstelt staan hoeveel van de uitstraling van de bank, of het gebrek daarvan, ontstaat door vuil dat door de jaren heen langzaam maar zeker in de stof trek. Het gaat dan ook niet altijd om direct zichtbare vlekken. Bij dat soort vlekken weet je immers waardoor de bank er opeens oranje uitziet, want dat is waar je de pasta hebt gemorst. Maar in veel gevallen is er niet eens sprake van zulke duidelijk aanwijsbare vlekken. De bank oogt gewoon vies en oud. En omdat je bankstel geleidelijk aan steeds viezer is geworden, wijt je de uitstraling aan ouderdom. Maar als je je bank zou laten reinigen, dan pas zie je echt goed hoe het smerig de bank was. De voor-en-na foto’s op de site van cincocleaning.com, laten je dan ook heel goed zien wat het verschil is tussen een bankstel voor de reiniging en daarna. Dus voordat je vele honderden, zo niet duizenden, euro’s uitgeeft aan een nieuw bankstel, is het goed om te weten dat je je bank kunt laten reinigen. Dat is een stuk goedkoper en je bankstel ziet er na de reiniging weer uit als nieuw. Je bent waarschijnlijk zelf al vergeten hoe de bank er ooit uitzag, maar als je je bank gaat laten reinigen, dan weet je weer hoe deze eruit zag toen je de bank net nieuw had gekocht. Via deze methode kun je dus ook een oud bankstel kopen en deze bank laten reinigen. Daarna heb je immers een bankstel die er als nieuw uit ziet, terwijl je deze wellicht heel goedkoop ergens op de kop hebt getikt. Ideaal voor als je een beperkt budget hebt.

Bank laten reinigen? Kom dan naar cincocleaning.com

Dus als je een bank wilt laten reinigen, dan ben je bij Cinco aan het juiste adres. Zij zullen eerst een offerte voor je opstellen en als je akkoord gaat, dan gaan ze aan de slag met een voorinspectie en gratis proefreiniging. Daarna kun je de volgende stappen verwachten:

  • Voorbehandeling
  • Dieptereiniging
  • Extra vlekkenbehandeling
  • Na inspectie
  • Aanbrengen van vuil afstotende beschermlaag

Interesse? Neem dan contact op via cincocleaning.com

Mocht je inderdaad een bankstel laten reinigen, dan kun je altijd even contact opnemen met Cinco voor meer informatie en het aanvragen van een offerte. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn