• WanneerWanneer wij nieuwe mensen bij ons bedrijf aannemen, moeten zij altijd een training volgen omdat zij zonder deze training waarschijnlijk snel vastlopen binnen ons bedrijf. Wij doen er altijd alles aan om er voor te zorgen dat deze mensen zo goed mogelijk opgeleid worden, maar ik heb gemerkt dat er een ding tijdens de training vaak verkeerd blijft gaan. Dat ligt niet aan deze mensen, maar aan mij. Ik kon namelijk nooit goedfeedback geven. Als ik feedback geven ging, dan mondde dat bijna altijd uit in ruzies en dat was natuurlijk niet wat ik voor ogen had. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om iets te verbeteren aan mijnfeedback geven. Ik wist niet goed hoe ik dit zelf kon verbeteren en daarom ben ik gaan kijken of ik misschien ergens een trainingfeedback geven zou kunnen volgen. Wanneer ik dit zou kunnen doen, zou ik daar hopelijk heel veel baat bij kunnen hebben want je wilt natuurlijk dat je je mensen op een goede manierfeedback geven kunt. Niemand vindt het leuk om heel ongenuanceerd te horen te krijgen wat hij of zij fout deed. Ik probeer hetfeedback geven wel op een goede manier te doen, maar ik merk toch altijd weer dat dit niet leidt tot wat ik in principe voor ogen had. Omdat ik iedere keer weer tegen dit probleem aanloop, leek het mij verstandig om een keer in de pan te klimmen en om even wat meer te schrijven over hoe ik mij uiteindelijk ging verdiepen in hetfeedback geven. Ik kan u namelijk zeggen dat ik een cursus gevolg heb die ik gevonden heb via de site van feedbackgeven.nl. Zoals de naam van deze site al aangeeft, moet je hier zijn wanneer je graag goedefeedback geven wilt. Ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb en ik kan u aanraden om een keer naar deze pagina te gaan kijken wanneer u ook graagfeedback geven wilt. U zult zien dat u hier heel interessante opties kunt vinden om beter feedback te leren geven. Ik heb hier een training gevolgd en dat is mij heel goed bevallen.

  Deze cursus feedback geven was heel nuttig

  Ik ben blij dat ik hier een trainingfeedback geven ging volgen. Ik had namelijk al heel snel in de gaten dat mijn manier van werken niet werkte en toch moest ik zorgen dat ik ergens een goede cursusfeedback geven kon gaan volgen. Dat bleek dus via deze site te kunnen en ik ben daarom erg blij dat ik deze pagina gevonden heb. Als u daarom meer wilt weten over wat u allemaal kunt gaan leren tijdens de trainingfeedback geven, dan raad ik u aan om snel een keer naar de site van dit bedrijf te surfen.

  Wilt u zich ook opgeven?

  Mocht u zich ook willen opgeven, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site van feedbackgeven.nl surfen
  • Bekijken welke diensten u hier allemaal kunt vinden
  • U vandaag nog via deze site in te schrijven voor een dergelijke, nuttige training

  Ik hoop dat u iets aan mijn recensie heeft gehad.        

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn