De dagen worden langer en de temperatuur stijgt; reden genoeg om een lekker weekendje weg te gaan. Bent u op zoek naar een leuke hotelaanbieding in Twente? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Hotel ’t Kruisselt, gelegen in de buurt van De Lutte, heeft het allemaal. Dit prachtige hotel biedt haar gasten uitstekende arrangementen voor een zachte prijs. Wat mag u verwachten bij een bezoek aan ’t Kruisselt?

  • Ontbijt en diner
  • Zwembad en infraroodcabine
  • Fietsen en fietsroutes

Boekt u een hotelaanbieding in Twente? Dan verwacht u vast niet dat ontbijt en diner bij de prijs zijn inbegrepen. U zult versteld staan: Bij ’t Kruisselt is dit gewoon het geval! Iedere ochtend is een feest dankzij het ontbijtbuffet met gebakken broodjes, roerei, diverse soorten broodbeleg en natuurlijk een verse kop koffie. Ook bij het avondeten zal het u aan niets ontbreken. U krijgt een uitgebreid driegangenmenu geserveerd, dat is aangepast op het seizoen. Wat wilt u nog meer? Overdag kunt u gaan wandelen in de omgeving of een bezoek brengen aan het heerlijke zwembad of de infraroodcabine. Heeft u kinderen? Dan zullen deze zich met de gratis WiFI uitstekend vermaken.  Maar dat is nog niet alles. Boekt u deze bijzondere hotelaanbieding uit Twente, dan heeft u tijdens u verblijf ook recht op een aantal fietsen van het hotel. Met deze fietsen kunnen u en uw gezin de lange fietsroutes afwerken, om zo de omgeving door en door te leren kennen. Of u nu wilt genieten van uw rust, een drankje wil nuttigen aan de bar, of wilt winkelen in Enschede; met deze hotelaanbieding in Twente kan het niet misgaan. Surf snel naar http://www.kruisselt.nl/hotelaanbieding-twente/ en bekijk alle arrangementen. Heeft u vragen over de omgeving, dan kunt u rustig contact opnemen via het contactformulier. De klantenservice helpt u graag verder!

Hotelaanbieding Twente: kies uw arrangement

Bij Hotel ’t Kruisselt kunt u een keus maken uit verschillende arrangementen. Hier horen ook verschillende kamers bij. Een standaardkamer is 20m2 groot en beschikt over een riante badkamer met douche, een weksysteem, zitje, bureau en lcd tv. De kloosterkamer is iets groter en beschikt een badkamer met bad en ingebouwde airco. Dan is er tot slot de comfort kamer, die qua faciliteiten veel overeenkomsten vertoond met de kloosterkamer, maar heel anders is ingericht. Bent u benieuwd naar de verschillende kamers? Op bovenstaande site vindt u een volledige lijst. Ook vindt u onder het arrangementen menu een compleet overzicht van alle huidige aan aankomende arrangementen. Met Pasen is het paasarrangement erg populair. Vier of vijf dagen heerlijk genieten met de hele familie, voor nog geen 250 euro per persoon! Wilt u weten hoe elk arrangement is opgebouwd? Dan kunt u het hele programma terugvinden op de site. Ook worden daar de verschillende voorwaarden uitgelegd. Twijfel niet langer en profiteer meteen van deze hotelaanbieding in Twente. U krijgt gegarandeerd waar voor uw geld!

Plan uw bezoek zorgvuldig

In de omgeving van het hotel is van alles te beleven. Om zoveel mogelijk te kunnen zien, is het verstandig om uw reis van tevoren goed te plannen. De medewerkers van Hotel ‘t Kruisselt kunnen u hiermee uitstekend dienst zijn. Zij weten alles over de omgeving en kunnen u precies vertellen waar u sowieso even langs moet gaan. Neem voor u vertrekt contact op met de balie, dan weet u zeker dat geen moment van de vakantie verloren gaat! Deze hotelaanbieding in Twente is beperkt beschikbaar. Zorg daarom dat u op tijd reserveert via http://www.kruisselt.nl/hotelaanbieding-twente/. U gaat een heerlijke tijd tegemoet op een prachtige locatie. Deze hotelaanbieding in Twente is er een om nooit te vergeten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn