De nieuwe hypotheek berekenen via de website van Van Bruggen Adviesgroep is een uitkomst. Deze rekentool berekent aan de hand van het inkomen de financiële verplichtingen de hypotheek die u maximaal kunt aanvragen. Er komen twee bedragen uit, een met Nationale Hypotheek Garantie en een bedrag zonder. Heel veel schelen deze bedragen niet, maar het is handig dat ze beiden berekend worden. Bedenk goed dat het bedrag dat eruit komt niet definitief is. Wanneer u in gesprek gaat met een van de adviseurs van Van Bruggen, dan worden nog allerlei andere factoren meegenomen. Alles bij elkaar zal bepalen voor welke hypotheek u een lening kunt afsluiten en waarvoor u dus een nieuwe woning kunt kopen. Naast uw inkomen en financiële verplichtingen wordt de rest van uw persoonlijke situatie doorgenomen, om de uiteindelijke hypotheek vast te stellen. Een professionele adviseur weet welke facturen bepalend zijn voor het uitrekenen van de gepaste hypotheek. Mocht u dan nog vragen hebben, dan kunt u deze gerust bespreken met de adviseur. Het afsluiten van een hypotheek is een grote stap. Hierbij kan een deskundige alle regels en details op een rij zetten, om met een gerust hart deze nieuwe weg in te slaan. Begin deze weg als eerste met een hypotheek berekenen via vanbruggen.nl.

Maximale hypotheek berekenen en de maandlasten

De hoogte van uw hypotheek en uw uiteindelijke kosten per maand zijn niet eenvoudig te berekenen. Naast de maximale hypotheek berekenen maakt de adviseur een berekening van de maandlasten waar u mee te maken gaat krijgen. Dit is niet altijd een op een, denk daarbij aan de rente die u gaat betalen en het soort hypotheek die u gaat afsluiten. Weer een reden om Van Bruggen Adviesgroep te betrekken bij uw maximale hypotheek berekenen. Na het gebruik van de handige tool op de website voor uw hypotheek berekenen, is het maken van een afspraak Van Bruggen Adviesgroep een aanrader. Zorgt bij het afsluiten van een hypotheek dat u een goede adviseur aan uw zijde hebt, om te voorkomen dat u met te hoge of ongewenste kosten komt te zitten. Het is natuurlijk heel aantrekkelijk om voor het maximale bedrag een hypotheek af te sluiten. Dit opent letterlijk de deuren naar andere wellicht grotere woningen. Met name als u de maximale hypotheek berekenen uitvoert op basis van twee inkomens. Het bedrag dat daaruit komt, zal helemaal groots zijn. Toch is het niet altijd voordelig om voor het maximale bedrag te lenen. Of dit voor u juist aan of te raden is, daar kan een adviseur van Van Bruggen meer over vertellen.

De maximale hypotheek voor uw droomhuis

Als u de hypotheek berekenen uitvoert met alleen uw eigen inkomen, dan is het uitgaan van de maximale hypotheek aantrekkelijker. Hoewel u financieel natuurlijk niet kunt terugvallen op een tweede inkomen, gaat u er toch vanuit dat het maximale bedrag dat hieruit komt aansluit bij uw financiële draagkracht. Dit is door een adviseur van Van Bruggen Adviesgroep nog beter vast te stellen. Via de link ‘Afspraak Maken’ kunt u een datum aanvragen voor een gesprek met een van de adviseurs. Tijdens dit gesprek wordt uw persoonlijke situatie doorgenomen, om te bepalen of u in aanmerking komt voor een hypotheek. Verder wordt ook gekeken of de maximale hypotheek na het hypotheek berekenen, ook een aanrader is om af te sluiten. Wacht daarom eerst dit gesprek af, voor u een bod gaat doen op een huis. Natuurlijk gaat u een manier vinden om uw maandlasten te voldoen, maar uw hypotheekaanvraag moet ook goedgekeurd worden door de geldverstrekker. Ook dit is iets wat Van Bruggen Adviesgroep voor u kan uitzoeken.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn