Nog niet zo heel lang geleden, moest ik mijn wagen weer laten keuren en wat ik vreesde bleek werkelijkheid te worden; mijn wagen werd afgekeurd omdat er teveel mankementen werden gevonden. Dat viel even rauw op mijn dak omdat dit dus betekende dat ik op zoek moest gaan naar een nieuwe wagen. Daar had ik niet heel veel geld voor, dus moest ik ook meteen op zoek naar mogelijkheden om aan geld te komen. Een van de monteurs in de garage vertelde mij dat ik altijd mijn sloopauto verkopen kon. Daar had ik meteen wel oren naar en vandaar dat ik eens even op het internet ben gaan kijken hoe ik dan mijn sloopauto verkopen kon. Ik ontdekte dat er een site is waar je je sloopauto verkopen kan. Dit kan heel eenvoudig geregeld worden. Het enige wat nodig was, was dat ik even het contactformulier invulde dat op de site van dit bedrijf stond. Mocht u ook een sloopauto verkopen willen, dan kan ik u dit bedrijf van harte aanraden. Het adres van deze site is Sloopautoverkopen.com. Hier kunt u precies zien wat u allemaal van dit bedrijf mag en kunt verwachten. Ik vond het heel erg prettig om te merken dat ik hier mijn sloopauto verkopen kon omdat ik op deze manier nog wat geld voor mijn oude wagen zou kunnen ontvangen. Die mogelijkheid boden ze mij in de garage namelijk niet aan. Ik heb daarom snel het formulier ingevuld op de site van Sloopautoverkopen.com en al heel snel had ik een medewerker van dit bedrijf aan de lijn die mij belde om een afspraak te maken om de wagen op te komen halen. Ik vond het heel erg prettig om te merken dat dit bedrijf meteen tot handelen overgaat wanneer het gaat over een sloopauto verkopen. Hierdoor kon ik er namelijk zeker van zijn dat ik snel geld zou ontvangen dat ik kon gebruiken voor de aanschaf van mijn nieuwe auto.

Ik ging mijn sloopauto verkopen en ontving meteen een vrijwaringsbewijs

Toen ik contact opnam met de mensen van Sloopautoverkopen.com, kreeg ik te horen dat zij de wagen bij mij thuis zouden kunnen ophalen. Dat was voor mij heel voordelig omdat ik dus niet meer met mijn wagen mocht gaan rijden. Ik heb daarom meteen een afspraak met hen ingepland en toen kwam er binnen een dag al iemand van Sloopautoverkopen.com bij mij langs om mijn wagen op te pikken. Ik kreeg van deze man een vrijwaringsbewijs dat ik kon gebruiken om aan te tonen dat ik niet langer meer in het bezit was van de wagen. Ook dat is een reden waarom ik heel erg tevreden ben over het sloopauto verkopen. Ik ben daarom heel tevreden over het feit dat ik mijn sloopauto verkopen ging. Ik kan u zeggen dat ik dit bedrijf aan iedereen van harte zou aanbevelen omdat de service gewoon heel erg goed is. Dat blijkt ook wel uit het feit dat dit bedrijf jaarlijks zeer veel mensen helpt. Hier kunt u een mooie prijs krijgen voor de wagen die u graag wilt inleveren.

Ik kreeg meteen cash geld voor mijn oude wagen

Ik heb meteen cash geld mogen ontvangen voor mijn wagen, wat heel erg prettig was omdat ik dit geld ook hard nodig had. Ik zou u daarom ook van harte willen aanraden om:

  • een keer naar Sloopautoverkopen.com te gaan
  • een afspraak met deze firma in te plannen wanneer uw auto gehaald kan worden
  • eventuele vragen even aan een van de medewerkers van dit bedrijf te stellen

Kijk snel even op Sloopautoverkopen.com.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn