Vorig jaar heb ik een nieuwe baan gekregen en voor deze baan moest ik veel gebruikmaken van Excel. Ik had vroeger wel een keer met dit programma kennis mogen maken, maar echt goed kon ik er helaas nog niet mee omgaan. Mijn baas vertelde mij dat het goed zou zijn wanneer ik daarom een excelcursus zou gaan volgen. Hij vertelde mij dat wanneer ik een goed instituut kon vinden waar ik een excel cursus zou kunnen volgen, hij de kosten voor mij zou betalen. Dat vond ik heel erg prettig om te horen en vandaar dat ik meteen op zoek ben gegaan naar mogelijkheden voor het volgen van een excel cursus. Ik heb dit gedaan via het internet en op diverse fora las ik dat men heel erg tevreden was over de excel cursus die werd aangeboden door VanDijkComputeropleidingen.nl. Deze site biedt tal van interessante cursussen en ik raad u daarom nu al van harte aan om een keer op deze site te komen kijken. U zult zien dat hier heel veel interessante mogelijkheden te vinden zijn en u zult zien dat u hier voor weinig geld een goede excel cursus kunt volgen. Ik hoefde dan ook niet lang te twijfelen over het feit of ik hier al dan niet een Excelcursus wilde komen volgen. Ik wilde graag het beste van het beste en ik had al snel in de gaten dat de excel cursus van VanDijkComputeropleidingen.nl het beste was. Ik heb mij daarom diezelfde avond nog opgegeven en de volgende dag kreeg ik al vroeg een reactie van dit bedrijf met de vraag wanneer ik graag zou willen beginnen. Ik heb aangeven dat ik graag zo snel mogelijk wilde beginnen, want ik had hoge verwachtingen van de excel cursus. Zo gebeurde het dat ik al binnen een week kon beginnen aan de Excel cursus.

Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens de excel cursus

Ik ben heel erg blij dat ik ervoor gekozen heb om mij op te geven voor een excel cursus van VanDijkComputeropleidingen.nl. Deze mensen hebben heel erg veel verstand van zaken en dat merk je dan ook aan alles. De excel cursus is heel professioneel opgezet. Je krijgt altijd les van mensen die niet alleen van de hoed weten, maar die ook heel goed op de hoogte zijn van de rand. Vandaar dat het voor mij heel prettig was om les van hen te krijgen. Tijdens de excel cursus krijg je heel duidelijk lesmateriaal en je moet heel goede oefeningen maken. Op deze manier raak je snel bekend met Excel en ik merkte dat ik de kennis die ik tijdens iedere les leerde, meteen in de praktijk kon toepassen. Dat was heel erg prettig om te merken omdat je meteen merkt dat je iets hebt aan de excelcursus. Vandaar dat ik ook iedere keer met veel plezier naar les ging en ik ben dan ook heel erg blij dat ik deze excelcursus heb gekozen.

Ik werk nu veel sneller met Excel

Ik heb de cursus inmiddels alweer afgerond, en ik kan u zeggen dat ik heel veel beter met Excel kan werken. Ik heb geleerd hoe ik:

  • een spreadsheet overzichtelijk kan houden
  • met formules bepaalde berekeningen kan maken
  • van mijn data een overzichtelijke grafiek kan maken

Wilt u ook bij deze firma in de leer gaan? Dan raad ik u aan om snel een keer naar de site van dit bedrijf te komen kijken. U zult zien dat men u hier heel veel te bieden heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn