Symbolbv - ISO 9001:2015Binnen drie jaar zullen de oude certificaten komen te vervallen. Zo is het nu eenmaal. Men dient met de tijd mee te gaan en zo gaat de variant uit 2005 dus als het ware met pensioen. Niets om over te treuren want er komt een nieuw certificaat voor terug waarmee u nu nog meer voor elkaar zult weten te krijgen: de ISO 9001:2015. Zit u verlegen om een ISO 9001:2015 certificaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zoals u al snel zult zien kost het een fluitje van een cent om aan een ISO 9001:2015 te komen. Zeker als u met ons zaken gaat doen. We regelen de ISO 9001:2015 voor u in een handomdraai dus wacht niet langer maar pluk de vruchten van onze geweldige website. Een ISO 9001:2015 aanvragen kunt u dan ook via onze site gaan doen. We kunnen zelfs uw papierwerk op orde maken, controleren en ga zo maar door. Klinkt u dit als muziek in uw oren maar hebt u niet genoeg budget op het moment om te investeren in een ISO 9001:2015? Dan is dit niet zo heel erg als u nog een oud certificaat aan de muur hebt hangen. Zoals we daarnet immers al zeiden is dit oude certificaat nog wel een tijdje te gebruiken dus dan hebt u tijd genoeg om het geld op te sparen en het vervolgens te investeren in een nieuwe ISO 9001:2015 want dit is de huidige geldende norm. Wat is een ISO 9001:2015 nu eigenlijk precies? Een terechte vraag want we kunnen het ons erg goed voorstellen dat u geen flauw idee hebt wat een ISO 9001:2015 is maar dat mensen wel tegen u gezegd hebben dat u er eentje moet hebben als u een bedrijf start. Dan is het maar goed ook dat u op deze site bent aanbeland. Lees dan ook vooral deze tekst aandachtig door, dan kan er niets vergeten worden. Trouwens, als u op een later moment terug wilt komen voor de aanvraag of voor meer informatie over de ISO 9001:2015, vergeet dan niet om onze site even te bookmarken. Een gouden tip en kleine moeite zodat u ons niet meer kwijtraakt.

De ISO 9001:2015 is er nu

Wij van symbolbv.nl geven workshops waarbij de meeste veranderingen binnen de nieuwe ISO 9001:2015 uit de doeken worden gedaan. Als u een oudere versie hebt dan is het verstandig om een dergelijke workshop te gaan volgen want die veranderingen liegen er niet om. Tevens is het verstandig om een workshop te volgen als u nieuw bent en een nieuw bedrijf wilt oprichten waarbij u een ISO 9001:2015 nodig zult hebben. Met nodig hebben bedoelen we dan ook echt dat het verplicht gesteld wordt door de overheid. Dus dit is eigenlijk niet te missen want straks krijgt u nog boetes. Dat is al helemaal iets dat u natuurlijk te allen tijde wilt zien te voorkomen. Zeker voor opstartende bedrijven zijn boetes een ramp omdat u ten eerste al veel moet investeren in uw bedrijf an sich en u daardoor ten tweede weinig kapitaal overhoud voor dergelijke onkosten. Onkosten die u trouwens in dit geval had kunnen vorkomen door tijdig te zorgen voor de ISO 9001:2015 certificaten. Dit is dan ook de ultieme norm op het gebied van managen. Elke leidinggevende binnen welk kader dan ook zou er goed aan doen om een dergelijk certificaat te behalen. We kunnen het u namelijk wel op een briefje geven dat dit in de toekomst zeer van pas zal gaan komen en u er dan ook absoluut geen spijt van zult krijgen. Dit is dan ook een onmisbaar onderdeel van welke leidinggevende opleiding dan ook. De ISO 9001:2015 norm is aldus onlangs aangescherpt en daardoor zult u er veel bij moeten leren. En dat is maar goed ook want daardoor kunt u oude patronen en zienswijzen doorbreken. Een nieuwe filosofie in uw werkgebied of op de werkvloer introduceren waar eenieder wat mee kan, dat is het meest optimale dat u voor elkaar kunt krijgen als manager. Velen zullen dan ook jaloers worden op uw kwaliteiten. Wijs ook hen dan eens op de ISO 9001:2015 norm en waar ze dit zouden kunnen leren.

Lees u dus goed in en doe de test bij ons

Zit u dus wel te wachten op een ISO 9001:2015 certificaat of wilt u graag een workshop gaan volgen? Dan bent u aldus bij ons aan het juiste adres. Wij staan dag en nacht voor u klaar om al uw vragen omtrent de ISO 9001:2015 norm, de veranderingen en de data van de diverse cursussen die we op dit gebied geven te beantwoorden. Onze klantenservice weet dan ook alles over de ISO 9001:2015 dus u kunt hen het hemd van het lijf vragen. Bel ze dan ook eens op of stel eens een e-mail op, reken er maar op dat ze snel bij u terugkomen. Daar kunt u bij wijze van spreke vergif op innemen. Naast deze workshop hebben we nog een keur aan diverse andere trainingen en cursussen voor u in de aanbieding. Vooral gefocust op managen binnen diverse economische sectoren. Daarbij kunt u denken aan het beter leren leiden binnen:

  • De zorg
  • Industrie en voedselverwerking
  • In de publieke sector en dienstverlening
  • Maar ook de bouw en huizenmarkt
  • Wij zijn dan ook van alle markten thuis, neemt u dus snel eens een kijkje op de website en vraag een offerte aan!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn