Wij hebben vorig jaar een huis gekocht waar wij een open haard in hebben laten zetten. Wij vonden het namelijk heel prettig om de open haard te kunnen gebruiken, maar wij hadden niet in de gaten hoeveel werk het is om hout te moeten sprokkelen om de kachel goed te laten branden. Ik dacht altijd dat dit leuk werk zou zijn, maar toen ik eenmaal aan deze klus was begonnen, had ik al snel in de gaten dat ik hier niet voor in de wieg was gelegd. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik ergens aan goed haardhout in Tilburg kon komen. Ik woon namelijk in deze stad en daarom wilde ik hier graag haardhout in Tilburg kopen. Ik heb even gekeken of ik dat misschien ergens bij ons in de winkel kon kopen, maar ik zag dat ik daar een behoorlijk bedrag voor moest betale en dat was niet echt iets waar ik naar op zoek was. Wij hadden namelijk al genoeg geld uitgegeven aan de kachel zelf en het was daarom niet mijn bedoeling om een vermogen uit te geven aan het haardhout in Tilburg. Omdat wij al snel in de gaten hadden dat wij het haardhout in Tilburg niet hoefden te zoeken in de winkels waar wij vaak kwamen, hebben wij besloten om een keer via het internet op zoek te gaan naar goed haardhout in Tilburg. Ik heb even gegoogeld en al heel snel kwam ik terecht op de site van dehaardhouthandelaar. Deze site sprak mij meteen heel erg aan en ik ben daarom enthousiast gaan kijken wat ik hier allemaal kon vinden. Ik zag dat je hier heel veel soorten haardhout in Tilburg kon kopen en dat was heel fijn om te merken. Ik vreesde even dat ik hier ook heel veel geld voor dit haardhout in Tilburg zou moeten gaan betalen en dus ben ik meteen maar even op zoek gegaan naar de prijzen van dit haardhout in Tilburg. Ik was zeer te spreken over wat ik te zien kreeg want ik zag dat ik helemaal niet veel geld hoefde te betalen voor dit haardhout in Tilburg. Dat betekende dat er voor mij dus niets meer in de weg stond om hier een bestelling te plaatsen. 

Dit haardhout uit Tilburg is heel erg goed

Wat ik heel prettig vond aan het haardhout uit Tilburg, was dat ik dit meteen kon gaan gebruiken. Ik had er namelijk nooit rekening mee gehouden dat het hout dat ik zelf gesprokkeld had, nog een hele tijd moest drogen. Dat betekende dus dat ik deze winter bijna zonder brandstof zou komen te zitten. Dat heb ik dus opgelost door hier heel goed haardhout in Tilburg te kopen. 

Onze haard brand heel goed

Wij hebben ondertussen het eerste hout gebrand en wij kunnen zeggen dat dit heel fijn was. Het hout was heel goed en wij gaan dan ook vaker bestellen via dehaardhouthandelaar.nl. Kortom:

  • Wij konden hier heel goede zaken doen 
  • Wij konden hier kant en klaar hout kopen 
  • Wij kregen ons hout keurig op tijd afgeleverd 

Kijk voor meer informatie ook nog even op de site. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn