De geboorte van uw kind is als een wonder en dat mag gevierd worden. Daarom wilt u natuurlijk dat er geboortekaartjes in Amsterdam, of in welke stad of dorp u dan ook woont, ontworpen en verstuurd kan worden. En dat is waar wij om de hoek kijken want u kunt bij ons terecht als u geboortekaartjes in Amsterdam wilt laten maken. U zoekt een grafisch design of juiste handgetekende geboortekaartjes in Amsterdam. Wat u dan ook zoekt, we maken er keer op keer een uniek product van. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren? Kijk dan eens op de site want daar vindt u vele voorbeelden van de geboortekaartjes uit Amsterdam die we in de afgelopen jaren voor andere gelukkige ouders en hun baby mochten ontwerpen. Op melstar.nl zult u zien dat we onder andere geboortekaartjes in Amsterdam maken maar dat u ook voor diverse andere kaarten bij ons kunt aankloppen. Denk aan originele verjaardagskaarten maar ook aan de complete illustratie van een prentenboek dat u hebt geschreven. Wij zijn van alle markten thuis en kunnen zoiets kleins als het ontwerp van geboortekaartjes in Amsterdam aan, net als een groot project zoals het maken van uiteenlopende designs voor een traditioneel of digitaal medium. Een plek waar grafisch ontwerp en illustraties samenkomen tot een mooi geheel, dat is wat u bij ons zult vinden.

Alle geboortekaartjes in Amsterdam kennen een uniek design

Weet u trouwens al wat u allemaal op het kaartje kwijt wilt? We hebben het nog niet eens over het design, maar meer over de tekst en informatie.

  • Natuurlijk de volledige naam van uw pasgeborene, van de ouders en eventuele broertjes en zusjes,
  • Misschien een mooie inspirerende tekst of quote,
  • En gegevens zoals het tijdstip, gewicht en bezoektijden.

Dat zijn zaken voor later. U kunt ruim van te voren al uw geboortekaartjes in Amsterdam bij ons komen ontwerpen. Want we hebben uw input nodig. U kunt ook kiezen voor één van de standaarddesigns maar is het niet veel leuker om uw eigen geboortekaartjes in Amsterdam te laten ontwerpen? Als u dit vroegtijdig regelt dan hoeft u na de geboorte enkel de gegevens aan ons door te geven zodat we direct kunnen printen. Dat scheelt weer heel wat zorgen en stress. Want u moet immers heel wat zaken nog regelen. We denken aan het inrichten van de babykamer, de inschrijving bij de gemeente, huisarts en scholen maar ook aan het zoeken van babykleding en babyspulletjes. Het ontwerpen van geboortekaartjes in Amsterdam kan er daarom weleens bij inschieten zodat u daar pas na de geboorte aan denkt. Ook dan kunt u vanzelfsprekend bij ons aankloppen want we vinden samen ongetwijfeld een passende en originele oplossing voor dit kleine probleem.

U wilt origineel uit de hoek komen, daar helpen wij u bij!

Vergeet niet de site te bookmarken, u weet immers maar nooit wanneer u een illustrator en grafisch designer ineen nodig zult hebben. Misschien wilt u in de nabije toekomst kinderen nemen en is uw oog zoals velen gevallen op ons design. Wij gaan u in ieder geval niet teleurstellen. Mocht u aldus uw geboortekaartjes in Amsterdam willen laten ontwerpen, dan kunt u ons nu bellen of mailen. Zet uw ideeën op papier en voeg eventuele foto’s die u bijvoorbeeld van het internet hebt geplukt toe aan de e-mail. We gaan daar vervolgens op voortborduren zodat we u spoedig de eerste schetsen toe kunnen sturen. Ten slotte kan het geen kwaad om de portfolio er op na te slaan en om ons te volgen via Instagram.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn