eliquidkopen - LiquidsMaak je de overstap van gewone sigaretten naar de elektrische variant, dan komt er veel op je af. Want wat heb je nu bijvoorbeeld allemaal nodig en wat zijn die Liquids waar iedereen het over heeft? In feite is het heel eenvoudig, voor elektrisch roken, ook wel dampen genoemd, heb je een elektrische sigaret nodig. Dit apparaatje werkt op stroom, dus je hebt ook batterijen nodig en een oplader om de batterijen weer van stroom te voorzien. Daarnaast heb je alleen nog de Liquids nodig. Dit zijn vloeistoffen die je in het apparaat stopt en die vervolgens verwarmd worden. Door de verwarming ontstaat er damp en deze adem je tijdens het roken in. Eigenlijk is er dus ook helemaal geen sprake van roken, er ontstaat immers geen rook, en daarom is dampen dus een veel betere term om het proces aan te duiden. Dampen is in tegenstelling tot roken niet schadelijk voor de gezondheid, aangezien de Liquids geen schadelijke stoffen bevatten en je dus geen rook, teer en andere zaken inademt. Zo kun je dus toch nog een sigaretje opsteken, zonder dat je daarmee je gezondheid om zeep helpt. En dat is natuurlijk wel zo prettig.

Liquids in veel soorten

Wat moet je nu weten als je voor het eerst Liquids gaat kopen? Het is goed om te weten dat er verschillende varianten bestaan en dat de belangrijkste punten om op te letten zijn:

  • de smaak
  • de hoeveelheid nicotine die er in zit
  • de hoeveelheid Vegatable Glycerine, oftewel VG

Allereerst de smaak, Liquids zijn in heel veel verschillende smaakvarianten verkrijgbaar. Natuurlijk zijn er de gewone tabakssmaken verkrijgbaar, die ideaal zijn voor mensen die net de overstap hebben gemaakt van gewoon roken. Maar daarnaast zijn er nog zoveel meer mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een fruitig smaakje, maar ook voor rum of bijvoorbeeld vanille. De mogelijkheden zijn echt enorm groot en in tegenstelling tot tabakssigaretten kun je dus eindeloos variëren wat betreft smaak. Daarnaast is er ook verschil in de hoeveelheid nicotine die er in de vloeistof zit. Er zijn varianten waar deze stof helemaal niet aan toegevoegd is, maar er zijn er ook met juist een flinke hoeveelheid. En daartussen in bevinden zich allerlei gradaties. Maak jij net de overstap van roken naar dampen, kies dan eerst eens een hoge dosis nicotine, dat maakt de overstap een stuk eenvoudiger. Daarna kun je gaan afbouwen en kiezen voor Liquids met steeds minder nicotine, totdat je helemaal van je verslaving verlost bent.

Kies voor Eliquidkopen.nl

Een derde punt waarop de Liquids verschillen is zogezegd het percentage VG. Deze stof heeft invloed op de dikte van de damp en hoe hoger, hoe dikker de damp wordt. Niet iedere e-sigaret kan een hoge dosis VG aan, dus het is belangrijk om de mogelijkheden hiervoor goed in de gaten te houden voordat je tot aankoop overgaat. Wil je Liquids aan gaan schaffen, dan is nu natuurlijk de vraag waar je dit het best kunt doen. Een uitstekende webwinkel om naar toe te gaan is Eliquidkopen.nl. Zij bieden je verschillende voordelen. In de eerste plaats hebben zij alleen maar producten in hun assortiment die aan hoge veiligheidseisen voldoen, zodat je zeker weet dat je geen schadelijke stoffen inademt. In de tweede plaats bieden zij een zeer ruime keus, zowel op het gebied van nicotinegehalte en percentage VG, als op het gebied van de smaak. Wil jij ook echt iets te kiezen hebben op het moment dat je Liquids gaat kopen, dan is het dus zeker aan te raden om bij hen te shoppen. Eliquidkopen.nl biedt een zeer ruime keus met voor ieder wat wils.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn