Werken om te leven en niet andersom. Dat geldt als het goed is wel voor de meeste mensen. Maar werken is wel een heel belangrijk onderdeel van je leven. Je brengt op je werk vaak het grootste deel van je tijd door en dat is het wel heel erg belangrijk dat je in je werk plezier hebt en dat je een bepaalde mate van voldoening uit je werk haalt. Wanneer je iedere dag met heel erg veel tegenzin naar je werk gaat, dan zou je kunnen stellen dat dit niet een goed teken is en dat je misschien een uit moet reiken naar een loopbaancoach in Den Haag. Een loopbaancoach in Den Haag kan je op verschillende manieren bijstaan om een betere, of ander pad uit te stippelen naar een loopbaan die misschien beter bij je past. Maar ook kan de loopbaancoach samen met jou kijken naar de dingen die je misschien anders kan doen. Soms zijn er bepaalde manieren om meer ontspannen met je werk om te gaan en ook daar kan een loopbaancoach je bij helpen. Bij Energea.nl vind je de loopbaancoach in Den Haag die je verder helpt. Energea Coaching kan je bijstaan in de volgende situatie:

  • Je bent je baan zat maar weet niet welk pad je in wilt slaan;
  • Binnen je huidige functie loop je tegen je eigen beperkingen aan;
  • Je bent nieuwsgierig naar jouw verborgen talenten en wil die aanboren. 

Een loopbaancoach in Den Haag voor een nieuw avontuur in je loopbaan

Stel je voor. Je werkt al tien jaar voor hetzelfde bedrijf. Dat doe je met plezier, maar de sleur is er een beetje ingekomen. Je kent het klappen van de zweep en je denkt bij jezelf regelmatig: ‘Ik zou misschien wel iets anders willen.’ Die gedachte is echter zeer subtiel en je durft het bijna niet aan jezelf toe te geven, maar ja, je bent eigenlijk wel aan een nieuw avontuur toe. De loopbaancoach in Den Haag kan je dan helpen met het nadenken over de volgende stappen die gezet moeten worden. Belangrijk om te vermelden is wel dat een loopbaancoach in Den Haag je niet kan helpen met ernstige psychische problemen. De loopbaancoach in Den Haag zorgt enkel voor de juiste begeleiding en de motivatie om jou verder te helpen. De loopbaancoach in Den Haag zal met jou rond de tafel gaan zitten om de dingen te bespreken waar jij misschien nog geen taal voor hebt gevonden of waar jij tot nog toe nog niet hard over hebt durven dromen. Vaak zijn die dromen helemaal niet zo onrealistisch als je zelf denkt en is het enkel een kwestie van het zetten van die eerste stap. Dat is altijd spannend en natuurlijk is daar moed voor nodig maar je kunt die stappen wel degelijk zetten en de loopbaancoach in Den Haag gaat je met die stappen helpen. 

Maak je dromen waar en leef je volle potentie

Misschien heb je meer in je mars dan je nu laat zien in je baan. Misschien verveel je je in je huidige carrière omdat je je niet meer voelt uitgedaagd. De eerste vraag die je dan kunt stellen is; wat zijn de mogelijkheden die ik nu heb? Misschien zijn er binnen het bedrijf waar je nu werkt wel hele mooie mogelijkheden. Misschien zijn er dromen die hebt van een hele andere carrière en is het nu tijd om het roer om te gooien. Wat jouw verhaal ook is, deel het met de loopbaancoach in Den Haag en neem contact op voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn