Als zelfstandig ondernemer maak je lange uren. En ook al heb ik er sinds het begin van mijn bedrijf zeker geen spijt van gehad dat ik er veel tijd in moet stoppen, merkte ik wel al snel dat het niet heel erg goed was voor mijn lichaam om zoveel uur achter een bureau door te brengen. Want dat was toch wel het voornaamste waar ik mijn werk deed. Dit zorgde ervoor dat ik rugklachten kreeg en me aan het einde van de dag steeds minder goed kon concentreren. Dat leidde ertoe dat ik eigenlijk meer tijd kwijt was aan het voltooien van mijn werkzaamheden dan nodig was en dus werd het tijd om daar verandering in te brengen. Op een gegeven moment vertelde iemand mij over het zit sta bureau en dat klonk mij Heel erg goed in de oren.

  • Handmatig
  • Elektrisch

Ik heb toen een kijkje genomen op de website Kantoormeubelen.PRO en hier kwam ik er al snel achter dat er twee soorten bureaus zijn. Een handmatig zit sta bureau en een elektrische variant. De handmatige variant was een stuk goedkoper, maar er zitten toch ook wel degelijk een hoop voordelen aan de elektrische variant. En voor mij zorgde dat ervoor dat ik liever voor deze versie ging dan voor de andere.

Het in gebruik nemen van mijn zit sta bureau

Het was heel erg makkelijk om het zit sta bureau bij Kantoormeubelen.PRO te bestellen. Ze hebben de bureaubladen in verschillende kleuren. Hierdoor was het voor mij heel erg makkelijk om het aan te passen aan de rest van mijn kantoor. Mijn oude bureau heb ik vrijwel direct de deur uitgedaan. Ik was niet meer van plan om dat te gebruiken. De eerste dag al merkte ik verschil bij het gebruiken van het zit sta bureau. Het is ten eerste heel erg makkelijk om de hoogte van het bureau te verstellen. En door de memory functie hoef je dit niet iedere keer in te stellen. Een simpele druk op de knop is al genoeg om van hoogte te veranderen. Als ik merk dat ik te lang gezeten of gestaan heb dan verstel je het makkelijk. Ik heb inmiddels ook gezien dat het mogelijk is om een bureaufiets te kopen. Deze is op precies de juiste hoogte van het bureau afgesteld en je kunt dus in beweging blijven terwijl je werk aan het doen bent. Ik zit er zeker over na te denken om dit ook te gaan aanschaffen.

Een betere productiviteit

Ik ben niet alleen heel erg blij met het zit sta bureau omdat het ervoor zorgt dat ik een betere houding heb de hele dag door. Het is ook echt fantastisch voor mijn productiviteit. Tijdens de middag werd ik voorheen altijd heel erg moe, maar nu verander ik eenvoudig de hoogte van mijn bureau en ik ga even een blokje om en ik kan er weer tegenaan. Het is bijna opmerkelijk hoeveel meer ik gedaan krijg. Als jij er ook over na zit te denken om een zit sta bureau te nemen, dan kan ik je zeker aanraden om hiervoor eens een kijkje te nemen op de website Kantoormeubelen.PRO. Je gaat hier zeker een zit sta bureau vinden dat bij je past en waar je blij mee bent. Je krijgt bij deze website ook gratis verzending als je voor meer dan € 150,- aan producten bestelt. Ook de montage van het bureau krijg je er gratis bij. Ik vond het toch wel heel erg prettig dat ik me hier geen zorgen over hoefde te maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn