jwsraalte - minoltaWij van jwsraalte.nl kunnen u diverse producten van het welbekende Minolta leveren. Dit van oorsprong Japanse merk werd in 1928 opgericht en verkocht in die tijd voornamelijk camera’s. Vanuit Osaka werd dit bedrijf een gerenommeerd merk dat onder andere een van de eerste spiegelreflexcamera’s introduceerde. In de 70 jaar na hun oprichting groeide het uit tot een megaproducent van camera’s in allerlei soorten en maten nadat het in 2003 fuseerde met de andere grote Japanse cameraproducent Konica, werden ze een van de marktleiders. In de tussentijd had dit andere merk zich ook toegelegd op de productie van printers en kopieermachines. Sinds de komst van de pc werden deze machines niet alleen erg interessant voor particulieren maar natuurlijk ook voor kantoren. Soms is het verstandiger om je als bedrijf op één markt te richten en daarom besloot Konica Minolta om in 2006 te stoppen met de productie en verkoop van camera’s. Voor analoge camera’s zat de beste tijd er allang op en de digitale markt verzadigde behoorlijk. Redenen om zich vooral op multifunctionals en ander kantoorelektronica te richten. En daar werd Minolta groot in. Wij van RWS zijn al meer dan 30 jaar importeur van Minolta en daar zijn wij behoorlijk trots op. Omdat wij direct vanuit de fabriek aan huis kunnen leveren garanderen we lage prijzen en hebben we steevast als eerste de nieuwste ontwerpen in huis. Vergeet daarom niet om ons te volgen via Twitter want daar vindt u informatie over de laatste producten!

Bent u geïnteresseerd in de productlijn van Minolta?

Kijkt u eens op onze website als u graag een printer of scanner van Minolta wilt kopen. Wij doen voornamelijk zaken met bedrijven maar als u als ZZP’er een multifunctional nodig hebt, dan mag u gerust even contact met ons opnemen. In principe kunnen we in groten getale producten van Minolta aanleveren. Dus vergeet niet om even een offerte aan te vragen. Des te groter uw bestelling, des te meer korting u trouwens krijgt. Naast de levering van Minolta printers en dergelijke elektronica kunt u bij ons ook terecht voor het volgende

  • Wilt u graag uw kantoor verbouwen, renoveren of saneren? Wij maken graag een ergonomisch ontwerp.
  • We leveren kantoormeubelen, kantoorartikelen en elektronica zoals de multifunctional van Minolta.
  • Wilt u uw pc’s en laptops upgraden? Wilt u bepaalde processen zoals de boekhouding automatiseren? Ook voor dit soort problematiek staat JWS voor u klaar.

U wilt met de tijd meegaan en daarom zijn digitalisering en snelheid van groot belang. Laat het aan JWS Raalte over om uw kantoor te inspecteren. Aan de hand van deze inventaris kunt u bepalen of het nodig is om sommige zaken aan te pakken. Mocht dat het geval zijn dan weet u ons in ieder geval te vinden!

Wist u dat ze in 2003 fuseerden met hun grootste concurrent?

U kunt met ons contact opnemen als u op zoek bent naar kantooroplossingen zoals de multifunctional van Minolta. Dankzij dit product zijn uw werknemers nooit meer geïrriteerd omdat de printer vastloopt. Dat kan simpelweg niet gebeuren met de multifunctionals van Minolta. Wij testen dit overigens van te voren altijd even uit. Ook is het een prachtig gegeven dat u documenten kunt uitprinten terwijl een ander een kopietje maakt. En weer een andere collega kan tussendoor een belangrijk document inscannen en archiveren in uw digitale archief. Dat digitale archief hebben wij wellicht voor u gecreëerd door onze automatiseringexperts. Hebt u nog vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Schroom dan niet langer maar klim in de pen. We zijn telefonisch en via de mail bereikbaar tijdens werkdagen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn