Als je nadenkt over promotieartikelen of relatiegeschenken, dan moet je rekening houden met in ieder geval 2 dingen. Allereerst moet je voor een artikel kiezen dat mensen kunnen gebruiken en ook zullen gebruiken. Vaak kiezen mensen bijvoorbeeld voor pennen. Nu is het zo dat mensen altijd een pen kunnen gebruiken, maar tegelijkertijd hebben mensen vaak ook genoeg pennen. Het is dus heel goed mogelijk dat jouw pen tussen alle andere pennen terecht komt. In dat geval profiteer je niet optimaal van je relatiegeschenk. Natuurlijk wordt het gewaardeerd op het moment dat je de pen overhandigt, maar als de pen daarna verdwijnt, dan is het effect direct weer verloren. Een ander probleem met een pen als relatiegeschenk is de omvang van het artikel. Een pen is niet bepaald groot en een pen heeft ook niet echt een mooi groot oppervlak waar je bijvoorbeeld een bedrijfslogo op kunt laten drukken. Dus dat betekent dat je met hele kleine letters hooguit je bedrijfsnaam op de pen kwijt kunt. Voordeel van pennen is wel weer dat je er heel veel de wereld in kunt sturen voor een relatief laag bedrag. Een typisch geval dus van kwantiteit over kwaliteit. Wat je ook kunt doen is muismatjes bedrukken. Muismatjes kunnen mensen op een kantoor altijd gebruiken. Daarnaast hebben mensen vaak niet tientallen muismatjes in de buurt, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw bedrukte muismat in de lade terecht komt. Dus niet alleen maak je je relaties blij met een handig en functioneel geschenk, maar ze zullen het muismatje ook nog eens blijven gebruiken. Dat is waarom muismatjes bedrukken een goed idee is. Want als ze de muismatjes inderdaad gebruiken, dan is jouw bedrijfsnaam altijd zichtbaar. Zo blijft jouw bedrijf altijd vers in het geheugen van je relaties. Daarnaast is een muismat een object met een mooi groot oppervlak. Je kunt dus heel gemakkelijk muismatjes bedrukken. Je kunt de naam van je bedrijf in grote letters op de muismatjes bedrukken en je kunt er dan ook nog eens een logo op kwijt. Daarnaast kun je een volledige tekst toevoegen of een opsomming van diensten. Het wordt dan in feite een kleine homepagina. Elke keer als jouw relatie naar de muis kijkt, dan ziet hij of zij ook meteen het bedrukte muismatje. Dus door muismatjes te bedrukken weet je zeker dat je je relaties blij maakt met een praktisch geschenk en je zorgt ook voor een efficiënte reclame door te kiezen voor een product dat niet snel in een lade zal verdwijnen.

Muismatjes bedrukken doe je natuurlijk via promoboer.nl

Als je op een effectieve manier reclame wilt maken en je kiest er uiteindelijk voor om muismatjes te bedrukken, dan kun je dit regelen via promoboer.nl. Je kunt hier allerlei verschillende artikelen laten bedrukken. Hierbij kun je denken aan:

  • 3D brillen
  • Briefopeners
  • Fietslampjes
  • Zadelhoesjes

Fiets zadelhoesjes zijn bijvoorbeeld ideaal om studenten te bereiken. Je hoeft studenten geen muismatjes te geven, want ze werken niet op een kantoor. Maar je kunt studenten gemakkelijk bereiken door hun fietsten te verassen met bedrukte zadelhoesjes. Relaties die op kantoor werken kun je echter wel een plezier doen met muismatjes. Dus of het verstandig is om muismatjes te bedrukken hangt ook af van je doelgroep.

Bestel de juiste hoeveelheid bedrukte muismatjes

Als je inderdaad kiest voor muismatjes, dan moet je natuurlijk nog wel even de juiste hoeveelheid bestellen. Via de site kun je aangeven hoeveel je nodig hebt. Tevens kun je het ontwerp samen met Promoboer samenstellen. Je kunt ook een proefdruk laten maken, zodat je zeker weet dat het goed zit.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn