Begin dit jaar wilden mijn vrouw en ik de kozijnen thuis vervangen. We hadden de kozijnen al ruim twintig jaar en het was tijd om ze te vervangen. We hadden alle jaren de kozijnen goed onderhouden, maar als je ze al zo lang hebt, dan moet je nieuwe kopen. Ik denk dat we ze elke vier, of vijf jaar geschilderd hebben en altijd goed schoongemaakt. Helaas zagen we de laatste jaren steeds meer rotte plekken en het hout begon los te raken. We wisten al een paar jaar dat we de kozijnen moesten vervangen, vandaar dat we al wat geld apart hadden gezet. We hebben allebei niet veel inkomen en daarom moeten we verstandig omgaan met ons geld. We proberen altijd goed om te gaan met onze spullen en goedkoop in te kopen, zo kunnen we geld opzij zetten voor reparaties in ons huis. De vorige kozijnen die we hadden waren van hout en we wilden graag weten of het verstandig was om kunststof kozijnen in Den Haag aan te schaffen. We hoorden dat een aantal mensen in onze omgeving kunststof kozijnen in Den Haag hadden en veel zeiden dat dit beter was. Online probeerde we op te zoeken wat de verschillen tussen houten en kunststof kozijnen zijn, zodat we een verstandige keuze konden maken. We lazen dat er veel verschillende tussen de twee soorten kozijnen zijn. Voor ons was het belangrijkste de aanschafprijs en het onderhoud, op deze punten bleken kunststof kozijnen voordeliger te zijn. Het kiezen voor houten kozijnen heeft ook veel voordelen en het was geen gemakkelijke keuzen. Vanwege de prijs wilden wij uiteindelijk voor kunststof kozijnen in Den Haag gaan.   

Kunststof kozijnen in Den Haag via Mara kozijnen

De volgende stap was voor ons om een leverancier voor de kozijnen te vinden. We zochten naar bedrijven die kunststof kozijnen in Den Haag konden plaatsen, zodat we de prijzen konden vergelijken. We vonden diverse bedrijven in de buurt en namen contact met deze bedrijven op. We vroegen wanneer ze de kozijnen konden vervangen, wat voor type kozijnen ze gebruiken en hoeveel het zou kosten om kunststof kozijnen in Den Haag te plaatsen. Hierna vergeleken we de offertes van de bedrijven en hun antwoorden op de andere vragen. Mara kozijnen kwam voor ons het beste naar voren en we wilden graag wat meer informatie van dit bedrijf. Via marakozijnen.nl namen we contact met dit bedrijf op. We wilden graag meer weten over de isolerende werking van het glas. Wij wilden ook graag kosten besparen in ons huis door minder te verwarmen, de isolerende werking van het kozijn is daar erg belangrijk bij. Gelukkig kon het bedrijf ons garanderen dat de nieuwste technieken gebruikt werden en dat er zo min mogelijk warmte verloren gaat. Ze konden de kunststof kozijnen in Den Haag op maat maken, zodat ze perfect zouden passen in ons huis. Na een kort overleg besloten mijn vrouw en ik voor Mara kozijnen te kiezen.

Mooie en voordelige nieuwe kozijnen

De nieuwe kozijnen waren een paar maanden geleden gemonteerd door Mara kozijnen en we zijn erg blij met hun werk. De aanschaf van de kunststof kozijnen in Den Haag was erg voordelig en we besparen sindsdien op onze verwarmingskosten. De kozijnen zijn gemakkelijk schoon te maken en je kan bijna geen verschil zien met de oude houten kozijnen. Wij zijn erg blij met onze keuze voor Mara kozijnen.

  • De aanschaf van kunststof kozijnen in Den Haag was erg voordelig bij dit bedrijf
  • Ze konden de kozijnen op maat maken
  • De kozijnen hebben weinig onderhoud nodig en zijn gemakkelijk schoon te maken
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn