Toen wij voor het eerst het idee hadden voor onze badkamer verbouwen in Rotterdam, dachten we dat dit toch relatief eenvoudig is om te realiseren. Maar we hadden toch nog de nodige moeite om het juiste bedrijf te vinden om dit te laten doen. We hebben hiervoor de nodige uren op het internet gezeten en ook een heleboel offertes aangevraagd. Echter hadden we nergens het idee dat onze badkamer verbouwen in Rotterdam nu echt in goede handen was. Dit veranderde pas toen we op de website van het bedrijf Miro Systeemplafonds terecht kwamen. Door de naam van het bedrijf dachten we in eerste instantie dat zij ons hier helemaal niet konden helpen. Maar we waren toch wel nieuwsgierig en uiteindelijk bleek dit dus het beste bedrijf te zijn.

  • Een uitstekende service
  • Ze staan open voor iedere opdracht
  • Een scherpe prijs

Waar wij met name heel erg vaak tegenaan liepen was dat de prijzen die voor een badkamer verbouwen in Rotterdam gevraagd worden echt heel erg hoog zijn. En ondanks dat we hier al enige tijd voor aan het sparen waren, vroegen de meeste bedrijven in onze ogen toch echt veel te veel voor wat wij wilden hebben. Op een gegeven moment hebben we wel gedacht dat wij hier misschien onrealistisch in waren, maar bij Miro Systeemplafonds bewezen ze dat dit helemaal niet het geval was. Voor een zeer scherpe prijs leveren ze een geweldig resultaat op.

Snel aan de slag met de badkamer verbouwen in Rotterdam

Nadat we de nodige informatie hadden opgevraagd bij dit bedrijf voor onze badkamer verbouwen in Rotterdam, hebben we de knoop doorgehakt om het inderdaad door de medewerkers van dit bedrijf te laten doen. Niet alleen de prijs was hier de doorslaggevende factor in, maar ook de hoge mate van klantenservice die we tot nu toe al ervaren hadden. Het is toch niet verkeerd wanneer je merkt dat een bedrijf dit hoog in het vaandel heeft staan en dat ze er alles aan doen om jou tevreden te stellen. En dit hebben we eigenlijk gedurende het hele project van de badkamer verbouwen in Rotterdam gemerkt. Ze gaan hier echt voor een geweldige kwaliteit en daarvoor werken ze ook met de juiste producten. Op de website van het bedrijf kun je precies vinden met welke merken ze hier allemaal te werk gaan. Wij hebben hier kort onderzoek naar gedaan en dit zijn inderdaad zeer hoog kwalitatieve merken waar je altijd op kunt vertrouwen.

Een geweldig resultaat

Inmiddels is de badkamer verbouwen in Rotterdam voor ons helemaal afgerond en we zijn nog steeds ontzettend blij met het resultaat. Het hele bouwproces verliep ontzettend prettig en voornamelijk ook heel erg snel. Wij vonden het ook erg fijn dat ze bij dit bedrijf het erg serieus nemen dat jij blij moet zijn met de resultaten die ze boeken. Alles wordt dan ook op een zeer transparante wijze gedaan en op die manier ben je dus de hele tijd op de hoogte van wat er gaande is. Op een gegeven moment wilden we graag een kleine verandering in het project toevoegen en dat was geen enkel probleem. Dit is dan ook waarom we iedereen zouden aanraden om voor een badkamer verbouwen in Rotterdam naar dit bedrijf te gaan. Je kunt er dan op vertrouwen dat je een goed resultaat zult krijgen en dat er ook echt naar je geluisterd wordt. En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs. Er zijn eigenlijk geen redenen om niet voor dit bedrijf te kiezen. Neem dus vandaag nog contact met ze op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn