Het serveren van koffie en/of thee hoort er natuurlijk bij in een restaurant. In het begin deden we hier in ons restaurant eigenlijk veel te makkelijk over. We hadden in een outlet ergens heel erg goedkoop kopjes gekocht en deze gebruikten we om onze gasten te voorzien van koffie en thee. Dit werd echter niet altijd in dank afgenomen. We hebben meerdere gasten gehad die klaagden over de saaie kopjes en ook dat ze de kwaliteit ervan niet hoog genoeg vonden. We hebben inderdaad best wel een high-end restaurant en de kopjes die we gebruikten pasten daar niet helemaal bij. We zijn dus op zoek gegaan naar een oplossing hiervoor. Al snel kwamen we op het idee van kopjes bedrukken. Zo kwamen we terecht op de website van het bedrijf Barista-Hotelware.

  • Unieke designs
  • 1 tot 8 kleuren voor het logo
  • Verschillende types

Bij Barista-Hotelware leken ze echt alles te hebben waar we naar op zoek waren. Van de hoge kwaliteit van zowel de kopjes bedrukken als het logo dat erop geplaatst werd. Als ik persoonlijk echt iets verschrikkelijk vind, dan is het drinken uit een mok waar ooit een prachtig logo op zat. Als je kiest voor kopjes bedrukken, doe het dan goed! Dat is ook precies waar wij voor gekozen hebben!

Meer weten over kopjes bedrukken

Maar voordat we echt onze bestelling voor kopjes bedrukken gingen plaatsen, wilden we natuurlijk eerst zeker weten of ze hier wel echt alles in huis hadden wat wij wilden. Op de website beloven ze dat je echt naar eigen wens en inzicht je kopjes bedrukken kunt, maar bij andere bedrijven waar we in eerste instantie naar de mogelijkheden geïnformeerd hadden bleek dit toch niet helemaal het geval te zijn. We waren dan ook aangenaam verrast toen ze bij Barista-Hotelware er geen enkel probleem van maakte bij iedere wens en voorkeur die we hadden. Ze zorgen er hier echt voor dat je krijgt wat je hebben wilt op het gebied van kopjes bedrukken. Ze begrijpen het hier heel goed hoe belangrijk het kan zijn dat mensen kiezen voor een uniek design met een prachtig logo erop. En als daar dan ook nog bijkomt dat logo voor een zeer lange tijd erop blijft zitten, dan is dat natuurlijk helemaal fantastisch! Dit is precies waar ze naar streven bij Barista-Hotelware en dat was voor ons dan ook de reden om te kiezen voor kopjes bedrukken bij dit bedrijf.

Een prachtig eindresultaat

Het bestellen van de kopjes bedrukken ging verrassend makkelijk. We konden dit allemaal via de website doen. Als we niet wat dingen zeker hadden willen weten, dan hadden we niet eens contact hoeven opnemen met het bedrijf. Ook al was dat zeker niet verkeerd. De medewerkers hier zijn erg aardig en behulpzaam. Daarnaast is geen vraag te gek voor ze en ze gaven ons een hele hoop informatie. Uiteindelijk was het zo simpel om gewoon op de website te bestellen. Je hebt dan alles makkelijk in een goed overzicht. Je kunt dan alles zelf controleren voor je kopjes bedrukken. Zijn het echt de juiste kleuren en komt je logo goed over? Dat zijn toch belangrijke dingen bij kopjes bedrukken. We hebben hier dan ook goed op gelet. Uiteindelijk hoefden we ook nog niet eens zo lang te wachten op onze kopjes! Ook dat was een aangename verrassing. We hadden er rekening mee gehouden dat het een lange tijd zou duren, maar we hadden ze zo binnen! De kwaliteit is inderdaad echt fantastisch en we kijken er naar uit om lange van de kopjes te genieten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn