Op zoek naar wholesale fashion jewelryIk bezit al een aantal jaar een aantal kleine kledingwinkels in verschillende steden in Noord en Zuid Holland. Ik ben ongeveer 10 jaar geleden begonnen met een kledingwinkel in Haarlem en dat liep erg goed. We verkopen dameskleding en richten ons op vrouwen van 30 tot 50 jaar. Daardoor verkopen we verschillende soorten kleding. We hebben veel kleding voor dagelijks gebruik, maar ook nette kleding voor op kantoor, of een feestje. De eerste vijf jaar hadden we alleen een winkel in Haarlem, maar daarna openden we nieuwe winkels. Ik vond het een grote uitdaging om meerdere winkels te openen, omdat ik daarna diverse winkels moest gaan managen. Je moest bovendien meer vertrouwen op je werknemers en dat is niet altijd gemakkelijk. Daarvoor bepaalde ik veel zelf en sindsdien moest ik meer uit handen geven. Dat was niet altijd gemakkelijk, maar het is de enige manier om succesvol te groeien. We verkopen veel verschillende bekende merken in de winkels en verkopen voornamelijk duurdere merken. We proberen altijd een wisselend assortiment aan te bieden, zodat er iets is voor alle klanten. Dat doen we zowel in prijs, als in aanbod. We bespraken al een tijd lang de mogelijkheid om wholesale fashion jewelry te verkopen, omdat we ons hiermee kunnen onderscheiden. Zodoende kunnen klanten wholesale fashion jewelry kopen dat past bij de kleding die ze al gekocht hebben. We hadden echter veel moeite om een geschikte leverancier te vinden die wholesale fashion jewelry verkoopt. We wilden juwelen van een merk verkopen dat past bij de kleding in de winkels. Er zijn veel verschillende merken die juwelen verkopen, maar we wilden een merk dat past bij de vrijtijdskleding en zakelijke kleding die wij in het assortiment hebben.

Wholesale fashion jewelry van Ozom by Barrucci

De zoektocht naar wholesale fashion jewelry was erg lastig voor ons, lastiger dan wij hadden verwacht. Wij hebben veel contact met leveranciers van kleding, maar niet van juwelen. Het is een andere markt en die werkt anders dan de kleding markt. Wij hadden diverse beurzen en websites van leveranciers bezocht, maar het was lastig om een geschikte leverancier te vinden. Veel van deze bedrijven verkopen alleen aan juweliers en willen niet via kledingwinkels verkopen. Wij wilden daarnaast ook een klein assortiment verkopen, want de verkoop van kleding is voor ons het belangrijkste. Toen ik een dagje zelf aan het winkelen was, liep ik langs de showroom van Ozom by Barrucci. Ik vond de juwelen van dit bedrijf erg mooi en perfect passen bij de kleding die wij verkopen. Ik bezocht de website ozombybarrucci.com van het bedrijf en nam contact met het bedrijf op. Ik vertelde dat wij graag wholesale fashion jewelry in onze kledingwinkels willen verkopen en dat we graag met hun zaken wilden doen. De inkoopprijzen en de adviesprijzen kwamen overeen met wat wij in gedachten hadden en we konden zelf de wholesale fashion jewelry selecteren. In overleg met een aantal van mijn werknemers besloten wij om voor deze leverancier te kiezen.

Een mooi assortiment sieraden

We verkopen sinds een paar weken de wholesale fashion jewelry van Ozom by Barrucci en we zijn erg blij met de keuze. De juwelen verkopen goed en zijn een leuke aanvulling op de kleding. De klanten reageren erg positief en vinden het fijn dat ze juwelen kunnen combineren met hun kleding. Wij verkopen wholesale fashion jewelry van Ozom by Barrucci in onze kledingwinkels.

  • De juwelen zijn een goede aanvulling op de kleding en passen bij ons assortiment
  • De inkoopprijs en adviesprijs zijn goed
  • We krijgen veel positieve reacties van klanten
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn