Juwelierdetijd - RouwsieradenWanneer iemand van wie u veel houdt komt te overlijden, dan is dat het begin van een periode van rouw die ontzettend zwaar kan zijn. Afscheid nemen is moeilijk en u maakt vaak verschillende fases door. Eerst is er de ontkenning, dan de woede en dan komt het verdriet. Verdriet hebben is zwaar en vermoeiend maar de enige manier om er door heen te gaan en tot een punt te komen waarop u met liefde en terugkijkt. Het leven zal doorgaan, en wat u over zal houden is een prachtige herinnering van een prachtig leven dat u lief heeft gehad. De periode van rouw dient in het teken te staan van degene die u zo lang heeft lief gehad. Troost kunt u tijdens deze zware periode van uw leven putten uit het dragen van zogenaamde rouwsieraden. Voor rouwsieraden bent u bij juwelier De Tijd helemaal op het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met het maken en vervaardigen van rouwsieraden. Er zijn werkelijk oneindig veel mogelijkheden voor het kiezen van rouwsieraden die uw herinnering in leven zullen houden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het laten omsmelten van een sieraad van uw geliefde en een heel nieuw sieraad voor uzelf maken dat u altijd kunt dragen. Al zo lang als er mensen zijn worden er na het overlijden rouwsieraden gedragen om de herinnering van de overledene in leven te houden. U bent bij juwelier De Tijd op het juiste adres voor:

  • De mooiste en uiteenlopende rouwsieraden
  • Een groot assortiment aan sieraden
  • Het onderhoud en herstel van uw sieraden
  • Ringen en trouwringen op maat
  • Juwelen in iedere prijsklasse

Rouwsieraden herinneren

Rouwsieraden herinneren u aan iemand die er niet meer is. Er zijn verschillende manieren om een sieraad te maken dat u aan uw geliefde doet herinneren. Het is belangrijk om regelmatig stil te staan bij het gemis van uw geliefde. Veel mensen proberen hun verdriet te verdringen en dat is op geen enkele manier goed voor het verwerken van uw verdriet. Het leven is nu eenmaal een achtbaan, met hoogte- e dieptepunten. Het leven zit vol verrassingen en soms leidt het donkerste pad, naar een andere deur waar vele nieuwe verhalen zich weer zullen ontvouwen. Het is een cliché van jewelste, maar ieder einde is een nieuw begin. Belangrijk is het dan ook om een einde niet te zien als iets louter verdrietigs, maar ook als iets wat bij het leven hoort. Het omarmen van uw verdriet. Het er laten zijn van uw verdriet is de beste manier om uw verdriet te verwerken en rouwsieraden zijn een mooi symbool van het omarmen van uw verdriet. U mag rouwen. Het dragen van het as van de overledene is een keuze die veel mensen maken. Wanneer iemand gecremeerd wordt, heeft u de keuze wat u met het as wilt doen. Veel mensen kiezen voor een urn of het verstrooien van het as, maar u kunt een deel van het as altijd bewaren voor rouwsieraden. Mocht u interesse hebben in het laten maken van rouwsieraden, maar weet u niet precies wat de vorm is die u aan de sieraden wilt geven, neem dan even contact op met juwelier De Tijd en dan helpen wij u graag verder. Wij denken met u mee over het soort rouwsieraden dat past bij uw wensen. Wij vinden het belangrijk om te kiezen voor sieraden die passen bij uw wensen en die u iedere keer weer terugbrengen naar mooie en warme herinneringen van uw geliefde.

Verwerking

Steeds meer mensen dragen het as van de overledenen dicht bij zich en dat geeft een goed gevoel. Tevens is het dragen van rouwsieraden goed voor de verwerking. Mocht u zelf een specifiek idee hebben van rouwsieraden, dan kunt u altijd even een afspraak met ons maken. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u voor het vervaardigen van rouwsieraden die passen bij u. Kies voor het laten omsmelten van oude sieraden of draag een amulet met een foto van de overledene. Rouwsieraden kunt u laten graveren op iedere wijze die u wenst. Kies voor de datum waarop uw geliefde het leven liet of voor de initialen van uw geliefde. Weet u het niet? Dat is ook helemaal geen probleem, want het is best wel moeilijk om op een emotioneel moment over dit soort zaken na te denken. Wij denken dus graag met u mee. Er is van alles mogelijk. Wij vinden het geweldig om te vermelden dat vele mensen u voorgingen en een sieraad bij De Tijd lieten maken dat zij hun leven lang zullen blijven dragen. Sieraden zijn een bijzondere en mooie manier om een herinnering tot leven te roepen of in stilte en bezinning bij u te dragen. Het leven is een reis van herinneringen die soms mooi en soms grillig zijn maar die u vormen en die het leven maken tot wat het is; een reis vol kleur. De Tijd heeft een collectie van wel duizenden sieraden. De Tijd is een online winkel en tegelijkertijd is De Tijd een winkel die u kunt bezoeken wanneer u dat maar wilt. Wij zijn er simpelweg voor u om te zorgen dat u een perfect sieraad kunt dragen. Dat is iets waar wij goed in zijn. Wij maken de rouwsieraden die u kiest helemaal met de hand. Dat betekent dat dit sieraad volstrekt uniek is in zijn vorm. Vooral voor het rouwsieraad is dit van groot belang.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn