Je hebt scheren voor beginners en scheren voor gevorderden. Daar horen dus ook verschillende scheermessen bij. Als je een beginner bent, dan wil je een veilig scheermes gebruiken waarbij de kans op ongelukjes minimaal is. Daarom zijn er mooie scheermesjes van Gillette waarbij de messen achter de tralies zitten. Je kunt jezelf nog altijd wel snijden, maar dan moet je wel erg je best doen. In principe glijden deze mesjes zonder enig risico over de huid. Dit is zoals gezegd een prima scheermes voor de beginnende scheerder. Maar een Gillette scheermesje is eigenlijk alleen geschikt voor het scheren van weinig of dun baardhaar. Dus als je geen baard hebt en je scheert je elke ochtend, dan is een scheermes van Gillette een prima optie. Heb je echter een baard en wil je deze baard bijwerken, dan is een scheermes van Gillette een stuk minder effectief. Vooral als je een dikke baard hebt. In dat geval kun je beter kiezen voor een scheermes voor gevorderden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het zogenaamde ‘krabbertje’. Dit scheermes lijkt op een modern scheermesje van Gillette, maar het krabbertje heeft slechts 1 mesje. Je kunt kiezen voor een double of een single edge razor. Het verschil tussen beide moge duidelijk zijn. Het ene mesje kun je je aan twee kanten gebruiken en het andere mesje snijdt aan één kant. Tevens kun je ervoor kiezen om een krabbertje te kopen met een gesloten of open kam. Bij een gesloten kam zit het mesje achter een kam waardoor de kans op snijwonden klein wordt gehouden. Bij een open kam heb je dit niet waardoor het scheermes met een open kam meer geschikt is voor ervaren scheerders. Verder heb je ook nog het klassieke scheermes. Dit is het mes dat je open kunt klappen. Met een dergelijk scheermes heb je wel de nodige vaardigheden nodig. Een dergelijk scheermesje wordt ook nog wel gebruikt in een klassieke barbershop waar de barbier je baard scheert. Dit scheermesje wordt dan ook alleen gebruikt door de meest ervaren scheerders. Met een dergelijk scheermes voel je je net als Clint Eastwoord in één van zijn vele Westerns.

Waar kan ik terecht voor al die verschillende scheermes artikelen?

Mocht je op zoek zijn naar en goed en duurzaam scheermesje, dan ben je bij mannenzaak aan het juiste adres. Voor zowel de baard als de snor kun je de juiste scheerartikelen vinden. Niet alleen kun je hier terecht voor de nodige mesjes, maar ook scheerschuim, baardolie, en verzorgende producten kun je natuurlijk gewoon via deze webwinkel bestellen. Na het scheren maak je vaak gebruik van aftershave. Ook dit kun je bestellen via mannenzaak.nl. Uiteraard wil je je haar ook goed in model brengen. Dus voor haarproducten hoef je niet naar een andere winkel te gaan. Ook dat vind je namelijk op mannenzaak.nl. Zo kun je bijvoorbeeld pomade bestellen van hoge kwaliteit waarmee je je haar perfect in model kunt brengen. Kortom, voor alles wat je als man nodig hebt aan haarverzorging ben je bij mannenzaak.nl aan het juiste adres.

4 redenen om te bestellen via mannenzaak.nl

Los van het feit dat je op mannenzaak.nl de juiste artikelen kunt vinden voor je baard, snor, hoofdhaar en huid, zijn er in ieder geval 4 extra redenen waarom het een goed idee is juist via mannenzaak.nl je artikelen te bestellen.

  1. Allereerst kun je altijd zelf het bezorgmoment aangeven.
  2. Ten tweede hoef je vanaf 45 euro geen verzendkosten te betalen.
  3. Ten derde heb je te maken met de mogelijkheid van achteraf betalen.
  4. Tot slot is er de optie van same day delivery.

Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn