strand-ballen - Strandballen bedrukken met logoBent u op zoek naar een unieke manier om uw bedrijf te promoten? Kijk dan eens op de website strand-ballen.nl. Zij zijn gespecialiseerd in het strandballen bedrukken met logo. Ze hebben verschillende soorten strandballen in 12 standaard kleuren. Het populairste formaat dat zij verkopen en bedrukken is 40 centimeter. De meeste strandballen die u ziet op het strand zijn van dit formaat. Het kiezen van het juiste promotiemateriaal kan lastig zijn. Het is moeilijk te voorspellen wat een (potentiële) klant wel of niet zal aanspreken. Wanneer u echter uw klanten goed kent en uw potentiële doelgroep ook, dan moet uw keuze op grondige redenen gebaseerd zijn. Strandballen bedrukken met logo is voor een grote doelgroep geschikt. Zeker tijdens de zomermaanden is dit een welkom cadeau dat mensen graag gebruiken. Met strandballen bedrukken met logo slaat u twee vliegen in een klap. U benadert direct uw potentiële klanten door de strandballen aan hen uit te delen. Wanneer zij echter gebruik maken van de strandballen zien op die manier ook een heleboel andere mensen uw logo op het promotiemateriaal. U bereikt dus een veel grotere groep dan wanneer u bijvoorbeeld voor ander promotiemateriaal, zoals pennen, kiest. Strandballen bedrukken met logo kan in drie formaten:

  • klein formaat
  • middel formaat (40 cm)
  • groot formaat

Al deze formaten komen in twaalf standaard kleuren, maar u kunt de strandballen bedrukken met logo in allerlei verschillende kleuren. Bij het uitkiezen van uw nieuwste promotiemateriaal is het belangrijk dat u hier goed over nadenkt. Niet alleen wat voor promotiemateriaal u gaat nemen, maar ook waar en aan wie u het gaat uitdelen. Voor hoe lang hoopt u het promotiemateriaal te gebruiken? En hoe wilt u een indruk maken op potentiële klanten? Een groot gedeelte van uw keuze zal gemaakt worden aan een grondig klantenonderzoek. Wie is uw (potentiële) klant en waar zijn zij naar op zoek? Wat is er belangrijk voor hen? En, belangrijker nog, waar knappen ze op af?

In verschillende kleuren strandballen bedrukken met logo

Wilt u strandballen bedrukken met logo? Dan heeft u een aantal keuzes te maken. Te beginnen met het formaat van de strandballen. Gaat u voor klein, middel of groot? De meeste bedrijven kiezen voor de middelmaat, maar misschien wilt u wel meer opvallen door het grote formaat te nemen. Wilt u het kleine formaat strandballen bedrukken met logo? Dan kan dat bijvoorbeeld erg praktisch zijn voor u. U heeft leuk promotiemateriaal, maar het neemt een stuk minder ruimte in dan wanneer u voor de grotere formaten zou gaan. Heeft u het formaat gekozen voor het strandballen bedrukken met logo? Dan kunt u de keuze voor de kleur gaan maken. De meeste bedrijven houden het simpel door voor een van de twaalf standaard kleuren te gaan. Kies een kleur die goed bij uw bedrijfslogo past. Het bestellen van de strandballen gaat gemakkelijk. Door duidelijk uw keuzes aan te geven is het strandballen bedrukken met logo zo gebeurd. U krijgt uw bestelling dan zo snel mogelijk. Het strandballen bedrukken met logo kan een aantal werkdagen duren. Hou hier dus rekening mee bij het plaatsen van uw bestelling. Doe dit niet te kort op een belangrijk evenement waar u het promotiemateriaal nodig heeft. Het is vervelend als u het niet op tijd binnen heeft. Komt u er niet helemaal uit of heeft u een vraag over het strandballen bedrukken met logo? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij kunnen u ook meer vertellen over de mogelijkheden die er zijn om andere opblaasbare artikelen te laten bedrukken met uw logo. U kunt er zelf voor kiezen om telefonisch contact op te nemen of dit te doen via het contactformulier.

Unieke strandballen bedrukken met logo

Als eigenaar van uw eigen bedrijf weet u hoe belangrijk het is om promotie te maken voor uw bedrijf. Maar u kunt niet zomaar een vorm van promotie gebruiken. Strandballen bedrukken met logo is een leuke en spontane manier om meer naamsbekendheid te creëren. Bij strand-ballen.nl kunt u al een bestelling plaatsen voor het strandballen bedrukken met logo vanaf 500 stuks. Hoe meer u er bestelt hoe goedkoper het per stuk wordt en zo kan het dus al snel een stuk voordeliger zijn. Strandballen bedrukken met logo is voornamelijk tijdens de zomermaanden erg populair. Wilt u andere bedrijven met hetzelfde idee voor zijn? Plaats uw bestelling dan op tijd. Dit zorgt er niet alleen voor dat u zeker weet dat u uw bestelling op tijd in huis heeft. Wanneer u zo vroeg mogelijk de strandballen gaat uitdelen zal de klant dit extra leuk vinden. Wie kan er tijdens de zomermaanden nu niet een leuke strandbal gebruiken om lekker buiten mee te spelen? Wilt u helemaal opvallen? Kies dan niet voor het standaard formaat, maar juist voor de kleine of grote strandballen. U zult dan nog meer opvallen en dat betekent dat u nog meer naamsbekendheid krijgt. Bij het maken van promotie is het belangrijk dat u opvalt en dat uw logo en/of bedrijfsnaam blijft hangen bij de potentiële klant. Door iets unieks te doen bereikt u dat doel veel sneller. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk ook om dat u wanneer u de klant of klanten binnen heeft gehaald u dan een uitstekende service levert zodat zij terug blijven komen. Promotie is dus meer dan alleen maar het uitdelen van een leuke gadget, maar het is wel een uitstekend begin!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn