paintdipcenter - PlastidipMen denkt vaak dat Plastidip enkel gebruikt wordt voor het snel verven van auto’s. Niets is minder waar want Plastidip wordt ook volop gebruikt in modelbouw en voor de bescherming van diverse elektrische en elektrotechnische componenten. Toch is het uiteraard wel een gegeven dat Plastidip vooral zichtbaar is op auto’s. Vele zogenaamde “tuners”, dus mensen die hun auto als het ware “pimpen”, maken gebruik van Plastidip. Maar wist u dat u met Plastidip alle kanten op kunt? Wilt u bijvoorbeeld uw auto juist impregneren? Dan biedt Plastidip uitkomst. Wilt u uw lak beschermen, de kleur veranderen of isoleren? Ook dan kiest u weer voor Plastidip. Plastidip is wat u bij ons kunt bestellen en dat doet u in zijn geheel digitaal. Kijkt u eens op onze website en maak vandaag nog uw keuze. We hebben diverse spuitbussen in allerlei kleuren dus de kans dat de kleur van uw auto er tussen zit is erg groot. Mocht dit trouwens niet het geval zijn, geen nood, desnoods maken we het voor u in de fabriek in de Verenigde Staten. Maar dat is vrijwel nooit nodig. Mocht er toch echt een belangrijke kleur ontbreken, en dat kunnen we ons haast niet voorstellen, schroom dan niet om ons dit te laten weten. Wij staan zeker open voor opbouwende kritiek dus daagt u ons vooral uit door uw wensen door te geven. U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken maar het staat u ook vrij om een e-mail te sturen. Onze contactinformatie vindt u natuurlijk in een handomdraai als u onze website bezoekt. Ook voor mensen die helemaal niet zo graag opvallen met hun auto kan Plastidip juist wonderen doen. Als u bijvoorbeeld lakschade hebt of uw auto graag goed behandelt, dan kunt u gebruik maken van deze spuitbussen. Als u het gaat aanbrengen is het verstandig om even de bijgeleverde instructiebladen aandachtig door te nemen. Het spul is giftig als u het binnenkrijgt. Draagt u daarom een mondkapje, dan kan er niets gebeuren. Nadat het is aangebracht droogt het spoedig op. Het zijn enkel de gassen die gevaarlijk kunnen zijn. Maar met een mondkapje en misschien een veiligheidsbril op hebt u voldoende veiligheidsmaatregelen genomen. Leest u vooral verder, dan leggen we uit hoe u Plastidip kunt bestellen!

Kent u Plastidip nog niet? Bekijkt u dan een instructiefilmpje

Op onze website, Plastidipcenter.nl, vindt u vele voorbeelden voor het verantwoord gebruik van Plastidip. We hopen dat het u inspiratie geeft om op een dergelijke wijze uw auto te behandelen met deze sprays. Uw wagen zal absoluut in het oog springen dankzij Plastidip. Is dat het doel dat u voor ogen hebt? Dan zit u bij ons goed. U kunt direct via de website bestellen. Kies de kleuren uit waarvan u graag een spuitbus Plastidip wilt hebben. Ze worden in een zogenaamd digitaal winkelmandje gelegd. Hebt u uw keuze gemaakt? Dan klikt u op verder bestellen. U vult vervolgens uw adres- en contactgegevens in en betaalt via een online betaalservice. Daarbij kunt u denken aan iDEAL, PayPal of met behulp van uw creditcard. Dat is alles, zo eenvoudig is online bestellen in een webwinkel. Want neemt u maar van ons aan dat het in andere webshops net zo eenvoudig is. U krijgt van ons een bevestiging in uw mailbox. Dit is tevens uw garantiebewijs en pakbon. Mocht er namelijk iets mis gaan met de levering dan hebt u de mogelijkheid om het binnen 14 dagen vrijblijvend terug te sturen. Laat ons van te voren weten wat er met uw Plastidip is gebeurd, dan geven we uw geld terug of we sturen gratis een nieuwe bus op. Gelukkig komt dit zelden voor. U mag er vanuit gaan dat uw bussen met Plastidip al binnen 1 à 2 werkdagen na een bestelling worden thuisbezorgd. Het aanbrengen van Plastidip op uw auto is in principe een eenvoudig klusje. Toch kan het geen kwaad om de foto’s en video’s op de website goed te bekijken zodat u voldoende voorkennis hebt voordat u gaat sprayen.

Het aanbrengen van deze dip is echt een peulenschil

Wist u dat deze dip op vrijwel elk materiaal is aan te brengen? U dacht misschien dat het vooral voor de carrosserie van auto’s is geschikt. Maar naast metaalsoorten dekt het ook prima op hout, glas, plastic, rubber en zelfs gereedschap dat meestal bestaat uit rubberen handvaten en vanadium. Een aantal voordelen van deze dip voor u op een rijtje:

  • Het is zeer flexibel zodat het na het aanbrengen niet kan scheuren of barsten. Ook niet door temperatuurschommelingen.
  • Ondanks het feit dat het goed blijft zitten kunt u het met de juiste remover eenvoudig weer verwijderen. Zo kunt u vaak van kleur veranderen. Deze remover bestelt u ook via onze website.
  • Het isoleert het materiaal en dat is vooral voor technische componenten van groot belang. Denkt u hierbij aan bepaalde onderdelen in computers die worden uitgerust met deze dip.
  • Het biedt veel grip, dus voor gereedschappen een goed middel als u de huidige handvaten niet vertrouwt.
  • Het is zeer duurzaam want het biedt weerstand tegen weersinvloeden en chemicaliën.
  • En ten slotte is het leverbaar in veel verschillende kleuren.

Probeert u het daarom eens uit. U kunt het voor zeer divers materiaal gebruiken en het is dan ook zeker niet alleen een goede coating voor uw auto. En mocht het niet zo bevallen, dan haalt u het er eenvoudig weer af!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn