Juwelion - TrouwringenGaat u over een tijdje trouwen? Dan zijn er veel zaken die u moet regelen. Een van de belangrijkste zaken is natuurlijk het vinden van mooie trouwringen, zonder deze kan een bruiloft eigenlijk niet doorgaan. Het omschuiven van de ringen is immers de bevestiging van de huwelijksgelofte, het is vaak het hoogtepunt van de ceremonie. De trouwringen hebben bovendien een sterke symbolische betekenis. De ronde vorm, de cirkel zonder begin en eind, verwijst namelijk naar de eeuwig durende liefde die u voor elkaar uitspreekt tijdens de huwelijksceremonie. Dat maakt ze ook zo’n belangrijk symbool van uw huwelijk en uw liefde voor elkaar. Trouwringen horen er dus zeker bij, wat voor soort u kiest is vervolgens helemaal aan u zelf. Er zijn veel verschillende keuzes op dit gebied. Zo kunt u kiezen uit verschillende soorten materialen en verschillende kleuren. De meeste mensen kiezen voor goud, maar ook witgoud of titanium is natuurlijk mogelijk. Daarnaast bestaat er uiteraard ook de optie van een combinatie van verschillende kleuren en materialen. Naast de keuze voor een bepaald materiaal en een bepaalde kleur, moet u ook nog kiezen of u er edelstenen in wilt hebben of niet. En zo ja, hoeveel moeten dat er dan zijn? Kiest u voor één grote steen of juist voor meerdere kleine? Tot slot moet u ook nog een keus maken wat betreft het model van de trouwringen, kiest u voor smalle of juist brede? Wilt u een patroon in de ring hebben of niet? Dit zijn allemaal zaken om in overweging te nemen op het moment dat u besluit te gaan trouwen. Het is bovendien een heel persoonlijk besluit, de trouwringen moeten helemaal bij u passen, het gaat om uw smaak en uw mening, die van anderen doet er niet toe. U moet ze immers uw leven lang gaan dragen.

Waar moet u op letten bij trouwringen?

Voordat u overgaat tot de daadwerkelijke aanschaf van trouwringen, is het belangrijk om eerst te weten te komen waar u nu op moet letten als u deze ringen gaat kopen. Weet u wat belangrijke aandachtspunten zijn, dan is de kans van slagen immers een stuk groter. Een eerste belangrijke punt is vrij voor de hand liggend, namelijk, de maat van de trouwringen moet perfect zijn. Een ring moet immers goed om uw vinger passen, anders draagt u deze niet met plezier. Laat uw ringmaat opnemen bij een juwelier of doe dit zelf aan de hand van een ringenbos of een ring die u al hebt en die u goed past. Let er ook op dat u bij het bepalen van de juiste ringmaat niet te warme of te koude handen hebt, dit beïnvloedt immers de dikte van uw vingers. Houdt u deze zaken in het oog, dan zult u eenvoudig de juiste ringmaat vinden. Vervolgens is het belangrijk om de kwaliteit van de trouwringen in de gaten te houden. Is de ring erg dun, dan slijt deze snel. Zijn de ringen heel licht, dan bestaat de kans dat ze van binnen hol zijn en dit vergroot het risico op een snelle slijtage. De kwaliteit van de gebruikte materialen moet dus in orde zijn om een lange levensduur te garanderen. U bent van plan de ring veel jaren te dragen, dus een lange levensduur is van belang. Voor een lange levensduur is het ook belangrijk dat de trouwringen echt naadloos zijn. Breuken ontstaan immers op de plaats van naden en u wilt natuurlijk niet dat uw trouwring breekt. Dit zou een slecht voorteken kunnen zijn en bovendien is het natuurlijk ook gewoon zonde van uw mooie sieraad. Een laatste punt om op te letten is het ontwerp van de trouwringen. Vergelijk op uw gemak de verschillende mogelijkheden en kies voor een ontwerp dat goed bij u past. U moet het immers uw leven lang mooi blijven vinden. Een erg modieus of heel bijzonder ontwerp is daarom vaak een minder geschikte keus.

Juwelion biedt veel voordelen

Als u trouwringen gaat kopen, dan moet u dus de volgende zaken in het oog houden:

  • u moet de juiste ringmaat kiezen
  • de kwaliteit van het materiaal moet uitstekend zijn
  • de ring moet geheel naadloos zijn
  • het ontwerp moet goed bij u passen

Koopt u uw trouwringen bij Juwelion, dan zit u wat betreft de eerste drie punten al zeker goed. Zij verkopen namelijk enkel ringen van de hoogste kwaliteit en zij hebben alleen volkomen naadloze exemplaren in hun collectie. Wilt u bij hen uw trouwringen kopen, dan sturen zij u bovendien gratis een ringenbos te leen toe, zodat u kunt bepalen welke ringmaat de juiste is. Dan blijft het laatste punt over, het vinden van het juiste ontwerp. Doordat Juwelion een zeer ruime keus op dit gebied heeft, kunt u bij hen altijd wel een ontwerp vinden dat goed bij u past en dat aan al uw wensen voldoet. Een groot voordeel van uw trouwringen aanschaffen bij Juwelion, is dat u bij hen een hoge kwaliteit sieraden vindt tegen zeer gunstige prijzen. Doordat zij enkel online verkopen en geen duur pand of verkoopteam hebben, kunnen zij hun kosten flink drukken. En dat voordeel berekenen zij weer door aan u. Zo kunt u dus van zeer scherpe prijzen profiteren. Het aanschaffen van trouwringen van een hoge kwaliteit hoeft dus absoluut niet in de papieren te lopen, bij Juwelion vindt u de beste en mooiste ringen tegen de scherpste prijzen die er mogelijk zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn