jmpromotions - Telefoonhoesjes bedrukken

Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor uw klanten? Misschien dat u hen een extraatje wilt geven als ze een grote bestelling maken. Misschien wilt u uw collega’s verwennen. Hoe dan ook, u kunt in het groot telefoonhoesjes laten bedrukken met uw eigen logo of andere gegevens. Een leuke afbeelding is bijvoorbeeld ook geen gek idee. Wij van jmpromotions.nl kunnen uw telefoonhoesjes bedrukken. In tegenstelling tot diverse online aanbieders leveren we niet aan particulieren. Wij richten ons op bedrijven die in groten getale telefoonhoesjes willen bedrukken. Pas vanaf een afname van minimaal 500 stuks bent u bij ons welkom. Overigens bent u vrij snel van 500 telefoonhoesjes af. Bedrukken doen wij natuurlijk niet zo maar. We willen eerst weten wat u precies aan drukwerk van ons verlangt. U kunt aan de hand van een aantal eenvoudige stappen via onze website uw wensen doorgeven. Kies bijvoorbeeld eerst het type hoesje uit. Zo bieden we vanaf de iPhone 4 tot en met de meest recente versie telefoonhoesjes aan. Bedrukken van andere merken zoals Samsung of Nokia is voor ons tevens geen enkel probleem. Kies daarom de hoesjes vandaag nog uit en geef vervolgens aan in welke hoeveelheid u de telefoonhoesjes wilt bedrukken. Dan kunt u een ontwerp kiezen. We hebben diverse standaardontwerpen maar u kunt ook een eigen design uploaden.

Laat uw telefoonhoesjes bedrukken door een gerenommeerd bedrijf

Er zijn nog twee belangrijke stappen voor we telefoonhoesjes gaan bedrukken. U moet namelijk ook de basiskleur uitkiezen. En ten slotte kiest u het type hoesje uit. Want er zijn vele telefoonhoesjes te bedrukken!

  • Zo hebt u bij ons de keuze uit het hardcase hoesje,
  • Het TPU hoesje,
  • Het siliconen hoesje,
  • Flip-cases,
  • Bumperhoesjes
  • En zelfs houten hoesjes voor de echte hipster.

Omdat deze hoesjes uit allerlei verschillende materialen bestaan hebben we diverse printers in ons magazijn staan. Naast de telefoonhoesjes bedrukken we tevens allerlei andere relatiegeschenken. Dus kijk vooral even verder want misschien hebt u meer baat bij andere relatiegeschenken. De kerst staat bijvoorbeeld alweer voor de deur. Dan is het wellicht leuk om uw winkel vol te hangen met bedrukte kerstballen. Of deel deze bedrukte ballen uit tijdens de kerstdagen. Naast telefoonhoesjes bedrukken we andere producten die te maken hebben met de smartphone zoals oordopjes en smartphonehouders. Wellicht is dat een leuke extra naast deze bedrukte hoesjes. Kijkt u dus rustig op onze website rond voordat u een definitieve bestelling maakt. Overigens is het überhaupt erg verstandig om eerst een offerte aan te vragen. Dan weet u hoelang wij er over doen en natuurlijk wat het u gaat kosten.

Hebt u hier nog vragen over? Bel dan met onze klantenservice

Onze klantenservice kan u helpen met het ontwerp dat u op de hoesjes wilt laten afdrukken. Misschien hebt u een bekend bedrijfslogo maar moet het aangepast worden zodat u het beter kunt plaatsen op de hoesjes. Misschien hebt u een leuke slagzin, ook die zin kunt u laten afdrukken. Maar misschien is dat niet erg geschikt voor op een smartphonehoesje. Een slogan staat bijvoorbeeld mooi op uw eigen briefpapier. Hoe dan ook, bij ons kunt u het allemaal realiseren. Schrijf daarom een e-mail of vul het contactformulier even in. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een voorlopige offerte. We hopen u vaak terug te zien want u zult het elders niet zo goedkoop treffen als bij JM Promotions. Een dergelijk hoesje is niet alleen handig als reclamemateriaal. Het is een functioneel product want het beschermt uw dure smartphone tegen krassen, breuken en stoten. Een ongeluk zit in een klein hoekje dus bescherm uw telefoon!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn