Mijn vriendin en ik verhuisden begin deze maand naar onze nieuwe huis. Wij hadden veel meer spullen dan wij hadden gedacht en het verhuizen was veel werk. Wij dachten dat wij genoeg hadden aan twaalf verhuisdozen, maar hadden er veel meer nodig. Via verhuisdozenstore.nl konden wij voordelig goede dozen en verpakkingsmateriaal kopen. Mijn vriendin en ik wonen sinds vier jaar samen en hebben een aantal maanden geleden een nieuw huis gekocht, daar konden wij begin deze maand in. Hiervoor woonden wij samen in een appartement, maar dit appartement waren wij aan het huren. Mijn vriendin en ik woonden allebei tijdens onze studie op kamers. Hier blijven wij nog even wonen na onze studies, maar na het vinden van goede banen, besloten wij om samen te gaan wonen. Destijds hadden wij allebei weinig spullen, want wij kwamen van kleine studentenkamers. Ik had niet meer dan een paar verhuisdozen nodig en dat was ook het geval voor mijn vriendin. Voor ons appartement hadden wij veel nieuwe spullen nodig en door de jaren heen kochten wij veel apparatuur en meubels. Als je meer ruimte hebt, dan koop je ook vaak meer spullen. Na een aantal jaren huren, wilden wij graag ons eigen huis kopen. Wij vonden een mooi huis in het centrum van mijn geboortestad en besloten om dit huis te kopen. Wij wisten dat wij nu veel meer spullen hadden en dat de verhuizing meer tijd in beslag zou nemen, daarom hadden wij vrienden gevraagd om te helpen. Van te voren zouden mijn vriendin en ik alles inpakken, zodat wij snel en gemakkelijk konden verhuizen. Wij hadden een inschatting gemaakt voor hoeveel verhuisdozen wij nodig hadden en dachten er aan zestien genoeg te hebben. Wij hadden een aantal dozen bij de supermarkt opgehaald en wilden hiermee beginnen.

Een handige website voor verhuisdozen gevonden

Tijdens het inpakken bleek dat wij veel meer spullen hadden dan wij dachten. Tijdens de verhuizing naar het appartement hadden wij samen misschien tien dozen, maar nu hadden wij er veel meer nodig. Wij merkten ook dat de dozen van de supermarkt niet de beste keuze waren, daarom wilden wij online echte verhuisdozen kopen. Wij bezochten een aantal websites, om hun aanbod te bekijken. Wij hadden door dat wij veel meer dozen nodig hadden en verpakkingsmateriaal zou ook handig zijn. Op de website verhuisdozenstore.nl zagen wij verschillende pakketten te koop, waar de verhuisdozen en het verpakkingsmateriaal al in zou zitten. Met een pakket konden wij veel geld besparen. Wij besloten om een pakket voor een normaal gezin te kopen.

Een zeer handig pakket

In het pakket zaten gelukkig voldoende verhuisdozen en ook een aantal andere handige verpakkingsmaterialen. De dozen waren veel steviger dan die van de supermarkt. Er zat bijvoorbeeld een matras- en een bankhoes in, wat zeer goed van pas kwam. Met dit pakket konden wij alles goed inpakken en bij de voordeur zetten. Door de goede voorbereiding verliep de verhuizing erg snel. Voor het kopen van verhuisdozen en verpakkingsmateriaal raden wij verhuisdozenstore.nl aan. 

  • Ze verkopen verschillende soorten dozen en verpakkingsmateriaal
  • De pakketten zijn handig en erg voordelig
  • De dozen zijn erg stevig
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn