Met een online vergelijker heb je het goedkoopste Sim Only abonnement zo gevonden. Sim-only-vergelijker.com is makkelijk in gebruik en biedt je alle opties om het juiste telefoonabonnement te vinden dat past bij jouw situatie. Dit heeft alles te maken met de goedkoopste Sim Only providers. De prijs en de producten die je kunt kiezen wordt immers helemaal bepaald door de mobiele provider. In Nederland zijn er drie ‘hoofdproviders’, KPN, Vodafone en T-Mobile. Er zijn echter nog veel meer providers die op het netwerk van een van de drie eerder genoemde providers extra voordelige producten aanbieden. De goedkoopste Sim Only abonnementen vind je daarom in de meeste gevallen bij een van die kleinere aanbieders. De bekendste van die aanbieders zijn:

  • Ben (via T-Mobile)
  • Telfort (via KPN)
  • Simpel (via T-Mobile)
  • Hollandsenieuwe (via Vodafone)

Bovenstaande (en andere) aanbieders kunnen data en meer van de grootste providers extra goedkoop aanbieden. Op sim-only-vergelijker.com zie je in een handig overzicht direct welke opties het goedkoopst zijn. Maar er zijn natuurlijk meer zaken waar je op let bij het afsluiten van een nieuw telefoonabonnement. Denk hierbij aan abonnementsduur, internet en meer. Daarover lees je hieronder meer.

Meer dan goedkoopste Sim Only telefoonabonnement

Iedereen wil natuurlijk het liefst het goedkoopste Sim Only abonnement afsluiten. Maar dit is niet in alle gevallen de beste optie. Uiteindelijk wil je natuurlijk dat het telefoonabonnement dat zo goed mogelijk past bij jouw leefpatroon. Op sim-only-vergelijker.com stel je de vergelijkingsopties zo in dat je een abonnement vindt dat past bij jouw wensen en eisen. Je krijgt dan een overzicht met de goedkoopste Sim Only abonnementen die tegelijkertijd kunnen voldoen aan jouw wensen. Gebruik je altijd veel MB’s omdat je veel onderweg bent voor je werk of studie? Dan kies je voor een grote databundel. Vind je bellen en sms’en (nog steeds) heel belangrijk of gemakkelijker dan internetten? Belminuten en sms’jes zijn uiteraard nog steeds verkrijgbaar. Ook in een Sim-Only-abonnement. Het fijne aan de abonnementen van tegenwoordig is dat ze zo flexibel zijn. Je kunt kiezen voor geen belminuten en sms’jes, of juist onbeperkte minuten. Uiteraard kun je ook alleen voor een van deze twee opties kiezen. Naast de standaardopties als databundels, minuten en sms-berichten kun je ook letten op de abonnementsduur. Ook dit is heel flexibel. Kies voor maandelijks opzegbaar, 12 of 24 maanden of ‘geen voorkeur’. Bij Sim-Only hoef je nergens langer dan een maand aan vast te zitten.

Snel internetten met voordelig telefoonabonnement

Tegenwoordig kun je zelfs met de goedkoopste Sim Only abonnementen voor 4G internet kiezen. Eerder werd de optie ook al wel aangeboden, maar dan tegen extra kosten. Sim-Only-abonnementen zijn echter zo populair geworden dat er nu geen extra bedrag meer gevraagd wordt voor de optie 4G internet. Het goedkoopste Sim Only abonnement is zelfs voor de grootgebruikers van internet heel geschikt. Steeds meer mobiele providers maken hun Sim-Only-pakketten goedkoper. Bovendien bieden ze steeds meer handige opties aan. Heb je om wat voor reden dan ook een voorkeur voor een of meerdere telefoonproviders? Ook dit kun je handig afstellen op Sim Only  Vergelijker. Misschien zitten jouw partner of sommige familieleden bij een bepaalde provider en kun jij profiteren als je voor dezelfde kiest. Wat je reden ook is, op sim-only-vergelijker.com kun je snel en gemakkelijk de vergelijkingsopties selecteren waarmee vervolgens automatisch een overzicht voor jou wordt samengesteld. Hier zie je alle beste opties op een rij. Klik op ‘bekijken’ om meer details te zien van jouw favoriete opties en voor je het weet heb je het meest geschikte product gevonden. Dankzij de online vergelijker doe je dit waar en wanneer je maar wilt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn