Als u op zoek bent naar brackets van hoge kwaliteit, waarvoor u niet al te diep in de buidel hoeft te tasten, dan bent u nu op de juiste website beland. Want op ortho-company.nl kunt u namelijk de meest uiteenlopende benodigdheden voor uw orthodontistenpraktijk bestellen, maar dan zonder dat u hier de hoofdprijs voor hoeft te betalen. En dat scheelt niet alleen veel geld voor u, maar ook voor uw patiënten. Dus als u over de hele linie goedkoper uit wilt zijn, dan is het een goed idee om voortaan uw brackets bij de Ortho Company te gaan kopen. Dat gaat u zeker merken in de portemonnee! Wij geven al onze klanten waar voor hun geld en dat is natuurlijk goed om te weten. Bij ons zit u dus nog echt voor een dubbeltje op de eerste rang. En zeg nou zelf, waar vindt u dat vandaag de dag nog? Al met al heeft u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen als u op zoek bent naar hoogwaardige brackets, al dan niet zelfligerend, voor een eerlijke prijs. Twijfel dan ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om ook voor ons te kiezen. Dat zal u beslist geen windeieren leggen. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten op onze site. Graag tot snel!

Aanvullende informatie over onze brackets

Als u eenmaal hebt besloten om al uw brackets voortaan bij ons te bestellen, dan willen wij u van harte feliciteren. U maakt namelijk een hele verstandige keuze, omdat wij de nummer een zijn op tandheelkundig gebied in Nederland. Bovendien leveren wij altijd precies de brackets die u nodig hebt. Bent u sinds een tijdje overgestapt op zelfligerende brackets, omdat deze beter zijn voor zowel u als de patiënt? Ook dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij hebben ze in alle soorten en maten en bovendien grossieren wij in alle materialen die u nodig hebt om ze aan te brengen op de tanden. Tot en met de beugelelastiekjes aan toe. Ja, wij denken ook aan de kleinste details! Van zelf-ligerende brackets hebt u als orthodontist veel minder werk dan van de reguliere exemplaren. Dus daar zult u ook zeker profijt van hebben. Bovendien doet u zo de klant een plezier, want deze hoeft minder vaak langs te komen om de slotjes te verstellen, wat ook weer erg pijnlijk kan zijn. Aarzel dus niet en bekijk onze website snel, zodat u alvast een keuze kunt maken. Want hoe eerder u dit doet, des te beter het is. U kunt uw patiënten dan ook sneller blij maken met dit nieuwe type brackets. Welke orthodontist wil dat nou niet?

Heeft u nog vragen over onze producten en diensten?

Klinkt dit goed, maar heeft u toch nog een paar vragen? Wilt u even overleggen over welke brackets u het beste kunt gebruiken voor verschillende situaties? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met de Ortho Company op. U kunt ons op vele manieren bereiken, bijvoorbeeld door:

  • Het contactformulier op onze website ortho-company.nl in te vullen
  • Even te bellen tijdens kantooruren, als u direct iets wilt weten
  • Een mailtje te sturen, met daarin uw vraag over onze verschillende soorten brackets.

Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zitten te allen tijde voor u klaar om uw vragen van een uitgebreid antwoord te voorzien. Daar kunt u zeker van op aan. Wij nemen uitvoerig de tijd voor u en er is ons alles aan gelegen om u zo goed mogelijk te informeren. Wij horen graag van u!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn