boekhoudprogramma-vergelijken - eenvoudig boekhoudprogramma

Als je als ZZP’er een onderneming start, dan kom je in aanraking met veel zaken waar je op zelf niet heel veel verstand van hebt. Je bent bijvoorbeeld een expert op het gebied van het product dat je aanbiedt via je onderneming, maar je bent daardoor niet automatisch ook een professionele boekhouder. Het is ook niet zo dat alle ondernemers, inclusief ZZP’ers, een op bedrijfsgerichte opleiding hebben gevolgd. Dus veel ondernemers hebben weinig verstand van boekhouden en er zijn zelfs mensen die de boekhouding nog met pen en papier bijhouden. Je kunt ervoor kiezen om de gehele boekhouding uit te besteden aan een boekhouder. Dan heb je zelf nergens omkijken meer naar en dan weet je ook vrij zeker dat alles goed geregeld is met het oog op de boekhouding. Maar dat kost natuurlijk geld en vooral als beginnende ondernemer heb je natuurlijk nog niet heel veel geld te besteden. Het zou dan ook mooi zijn als je niet direct veel geld kwijt raakt aan de boekhouding. Gelukkig leven we in een digitaal tijdperk. Er zijn tegenwoordig namelijk genoeg programma’s waar je zelf de boekhouding mee kunt bijhouden. Het gaat hier om speciale boekhoudsoftware waarmee je zelf zicht houdt op je eigen boekhouding. Nu is het uiteraard belangrijk dat je een eenvoudig boekhoudprogramma installeert. Het zou immers een beetje jammer zijn als het boekhoudprogramma dusdanig complex is, dat je alsnog een boekhouder nodig hebt. Nij kun je op het internet vrij gemakkelijk een goedkoop en eenvoudig boekhoudprogramma vinden, maar hoe weet je nu welk programma het beste is? Er zijn namelijk verschillende aanbieders te vinden die elk mooie software aanbieden. Elke aanbieder hanteert een ander tarief en natuurlijk zien de programma’s er ook allemaal anders uit. Daarom is het verstandig om een eenvoudig boekhoudprogramma te vinden via een vergelijkingssite. Via boekhoudprogramma-vergelijken.com, kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk verschillende boekhoudprogramma’s vergelijken. Je ziet dan ook direct wat de prijsverschillen zijn, wat je per maand moet betalen en of je gebruik kunt maken van een gratis proefperiode. Mocht je zelf al een eenvoudig boekhoudprogramma op het oog hebben, dan kun je de site ook gebruiken om te controleren of dit programma wordt aangeraden of juist niet. Op de site vind je namelijk en top 9 met programma’s op basis van het percentage mensen dat het programma aanbeveelt. Deze top 9 bestaat uit verschillende aanbieder van boekhoudprogramma’s zoals:

  1. e-Boekhouden.nl
  2. Informer Online
  3. Exact online
  4. Thinq
  5. Davilex
  6. MoneyMonkey

Maak een keuze voor een eenvoudig boekhoudprogramma en test het de eerste 30 dagen helemaal gratis

Natuurlijk is het lastig om op basis van omschrijvingen precies te weten wat het beste boekhoudprogramma is. Dit hangt immers ook af van de gebruiker. Als je op zoek bent naar een heel eenvoudig boekhoudprogramma, dan is het simpelste programma direct ook het beste programma. Maar een professionele boekhouder zal zich natuurlijk al snel ergeren aan een eenvoudig boekhoudprogramma, want hij/zij wil juist zoveel mogelijk functies. Daarom is het fijn als je de programma’s eerst kunt uittesten. Op boekhoudprogramma-vergelijken.com zie je dus ook welke programma’s je uit kunt proberen en hoe lang. De programma’s die je op de website vindt, kun je allemaal 30 dagen lang gratis uitproberen. De proefperiode kost nooit geld. Op deze manier kun je zelf snel ervaren of een eenvoudig boekhoudprogramma ook echt eenvoudig is.

Een boekhoudprogramma op maat

Via de site kun je verschillende reviews lezen en je leest direct ook wat je per maand moet betalen voor een boekhoudprogramma. Op deze manier kun je dus vrij snel een boekhoudprogramma vinden dat goed past bij jou en je onderneming.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn