Heb je een idee voor een toffe app? Dan kun je contact opnemen met 7lab. Daar kun je een app laten bouwen precies zoals jij wilt, en zo de wereld veroveren met jouw online product of dienst. Apps worden steeds populairder, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Vrijwel iedereen heeft namelijk tegenwoordig een smartphone en maakt op dagelijkse basis gebruik van apps. Een app laten bouwen kan dus een hele slimme investering zijn want het is een makkelijke manier om veel mensen te bereiken. Je kunt met een app op verschillende manieren geld verdienen. Je kunt hem namelijk allereerst aanbieden tegen betaling, oftewel dat mensen ervoor moeten betalen om hem te mogen downloaden. De meeste mensen die een app laten maken kiezen niet voor deze optie, want het is best wel een drempel. Mensen downloaden namelijk niet zo gauw iets waarvoor ze direct moeten betalen zonder eerst de inhoud te mogen zien. De tweede optie is om mensen voor bepaalde onderdelen in de app te laten betalen, dus voor een specifieke podcast, voor een extra feature of een speciale omgeving met allerlei extra’s. Dit is voor veel mensen al stukken interessanter want zo hebben ze al kunnen proeven van het gratis gedeelte van de app, en weten ze wat ze van het betaalde gedeelte kunnen verwachten. De derde optie om geld te verdienen aan een app is mensen een abonnement aan te bieden voor de online producten die je aanbiedt. Mensen kunnen dan elke maand blijven betalen voor het gebruik ervan. Dit is best een drempel om te doen als ze de producten nog niet kennen, vandaar dat de meeste ontwikkelaars kiezen voor een gratis proefperiode. Dan kunnen mensen bijvoorbeeld een maand lang gebruik maken van deze producten (zoals meditaties, podcasts, etc) en pas daarna beslissen of ze er tevreden mee zijn en of ze er het abonnementsgeld voor over hebben.

Een app laten bouwen: Hoe gaat dat?

Als je bij een developer als 7 Lab aanklopt op een app te laten bouwen dan krijg je eerst een introductiegesprek. Je mag al je wensen duidelijk maken, zoals:

  • Ik wil dat mensen een account kunnen aanmaken
  • Bepaalde delen van de app zijn tegen betaling
  • Wensen over de vormgeving
  • Wensen over de meldingen van de app

Ook is het heel belangrijk bij een app laten bouwen dat je van tevoren beslist hoe je er geld aan wilt verdienen. Zo’n developer kan namelijk met je meedenken om dit zo succesvol mogelijk te maken. Je wilt klanten immers tijdens het gebruik van de app aansporen tot actie, niet?

Wat kost een app laten bouwen?

Het is onmogelijk om hier een vaste prijs te noemen voor een app laten maken bij 7 Lab. Dit komt doordat apps zowel heel simpel als super uitgebreid kunnen zijn. Het hangt dus volledig van jouw wensen af hoe duur het gaat zijn. Gelukkig kun je bij deze aanbieder een geheel vrijblijvende offerte aanvragen zonder al ergens aan vast te zitten. Dan kun je er rustig over denken, en alvast overleggen of alles wat jij wilt überhaupt mogelijk is. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn